3 boyutlu filmleri eleştirdi

Gözde'

Bayan Üye

Ünlü yönetmen James Cameron, sadece para kazanmak için çekilen üç boyutlu filmleri eleştirdi.

q49md.jpg

'Avatar' filmiyle 2.8 milyar dolarlık başarıya imza atan Cameron, geçen hafta Meksika'da düzenlenen bir teknoloji konferansında üç boyutlu (3D) filmlerin sadece kar amaçlı yapılmasına karşı olduğunu dile getirdi.

"3D benim doğal sinema sanatımın bir uzantısı" diyen Cameron, 'Iron Man' ve 'Man of Steel' filmlerinde görsel efektlere 150 milyon dolar harcanırken, bir de üç boyut teknolojisi uygulanmasının çok gereksiz olduğunu ifade etti.

The Verge sitesinin haberine göre Cameron, 2017’de vizyona girmesi beklenen 'Avatar' serisinin devamını yine 3 boyutlu çekeceğini açıkladı.

---> 3 boyutlu filmleri eleştirdi

Nasil yani hem 3 boyutlu cekerken birde uc boyutlu cekenleri elestiriyor. Ilginc dogrusu.

Tabiii caniiimmmmm kim bilir avarat filiminden kac para aldi :) madem sanat icin bedava yayimlasaydi para icin degildiyse...
Komik geldi bana :)

Avatarda 3boyutlu film olmasının ve konusunun haricinde ilgi çekici herhangi bi şey yoktu, bahsettiği filmlerdeyse görsel efekt zaten var bir de üzerine 3boyut özelliğinin kazandırılmasının gereksiz olduğunu ve amacının kar yönünde olduğunu düşünüyo

Bedava neden yayımlasın o kadar masraf yapılıyoken?
Adamın işi bu tabi ki parasını alcak,
Ve unutmamalı ki çöpçü dahi sanat yapıyo : )

Bi yerden sonra cıcığını çıkarmamak gerek işin, ben de 3 boyutlu olmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum

Kendiside 3 biyutlu yapiyor. Parasini almasina birsey demiyorum elbet alacak. Ama bukadar kar ederken. Kendisinin sanat baskasinin para icin demesi normal degil. O basklarida buna aynisini der. Belki oda hem effecti hemde 3 boyutu ile bir sanat yapma cabasinda... yani bence ilginc bir aciklama olmus.

Kendiside 3 biyutlu yapiyor. Parasini almasina birsey demiyorum elbet alacak. Ama bukadar kar ederken. Kendisinin sanat baskasinin para icin demesi normal degil. O basklarida buna aynisini der. Belki oda hem effecti hemde 3 boyutu ile bir sanat yapma cabasinda... yani bence ilginc bir aciklama olmus.

Evet orası da ayrı, ama belirttiği bu ben bunu anlatmaya çalıştım, bi de benim de gereksiz bulduğumu
Her ne ise, yakın zamanda diğer yapımcılardan yorum gelir, bakalım : )

Bi yerden sonra cıcığını çıkarmamak gerek işin, ben de 3 boyutlu olmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum

Katılıyorum.Iron Man 3'nin 3 boyutlu olmasını gerektirecek doğru düzgün sahnesi bile yok.3D bilet fiyatı farkından dolayı rahatlıkla 2D çekilebilecek bir filmi 3D çekip, elinize bir gözlük verip izlettiriyorlar işte.Tek amaç kar.

Naçizane görüşüm Avatar'ın 2D çekilemeyeceği.Avatar'ı, Avatar yapan filmin sonlarına doğru olan savaş sahnesidir.Eğer 3D olmasaydı o savaş sahnelerini yaşıyor olmazdık.

Katılıyorum.Iron Man 3'nin 3 boyutlu olmasını gerektirecek doğru düzgün sahnesi bile yok.3D bilet fiyatı farkından dolayı rahatlıkla 2D çekilebilecek bir filmi 3D çekip, elinize bir gözlük verip izlettiriyorlar işte.Tek amaç kar.

Naçizane görüşüm Avatar'ın 2D çekilemeyeceği.Avatar'ı, Avatar yapan filmin sonlarına doğru olan savaş sahnesidir.Eğer 3D olmasaydı o savaş sahnelerini yaşıyor olmazdık.

Aynen öyle

Ben filmlerin hiçbirini izlememiş biri olarak sadece film konuları özellikleri ve filmlere dair yapılmış yorumları okuyarak yorumda bulundum
İzlemiş biriyle teyit ettiğime sevindim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri