3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses

10428094_585459714888959_2271388467557868290_n.jpg

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ;
Amacına ulaşan bir gün ve engelliler için daha engelsiz bir yıl olması dileği ile..

Bu Günü Kutlamıyoruz Çünkü Onların Bize Hayatın Her Alanında ve Her Anında İhtiyaçları var..

Duyarlı Olalım Arkadaşlar ..

Sağlık Büyük Bir Nimet ..

10615461_990418920974532_1154221252418629201_n.jpg

---> 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Dünya. engeller günü kutlu olsun ben yaşlılara bakıyorum iyi biliyorum ne çektik lerini :( :( onlar başka bir sev kat dünyaya bağlı şekilde bakmak lazım

---> 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

..dunya engelliler gunu kutlu olsun,bu engelli insanlarimiza sahip cikanlara cani gonulden tesekkur ediyorum.
..benimde bir engelli yegenim var 52 yasinda ama cocuk zekasi var,neyseki iyi bir memlekette yasiyoruz ve engellilere onem veriyorlar,devletin bir evinde kaliyor kendisiyle beraber 4 kisilik bir ev 3 gorevli var,yiyecek icecek her sey evden,haftada iki gun disarlara gezmeye goturuyorlar,benim yegeniminde beyni tembellesmis,evden disari cikmak istemiyor,yiyip icip yattigi icin boga gibi oldu,bazen aciyorum bazen,kafasi gider gelir diye korkuyorum,babasi yasli yine baba olarak arasira alip gezdirmeye calisiyor,ne our olmaz diye arasira bende yanlarinda gidiyorum.
..gercek olarak boyle ozurlu insanlarla ugrasmak gercekten zor, allah ailelerine sabirlar versin diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri