![oglak-50.jpg](http://www.hurriyetaile.com/userfiles/images/oglak-50.jpg)
Gökyüzü bugün sır saklayan, hassas, duygusal ve anlayışlı olacağınızı ama kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayacağınıza işaret ediyor. Kendinize güveninizin az olduğu, sevilip, önemsenmediğinizi düşüneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan neden ve niçinlerini sorgulamanıza, kendi kendinize haksızlık ederek düşünmeden yargıya varıp yanlış kararlar almanıza neden olur. Bugün hemen her konuda kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza, kuşkucu tavırlar sergileyip kendinize var olmayan engeller yaratabileceğinize işaret etmekte. Özel hayatınızda ise, evli ve uzun süredir ilişkileri devam eden Oğlak’lar bazı sorunlarınız varsa bunları yok saymak yerine düzene kavuşturmanız sizin daha iyi olur. İş hayatında problemleriniz varsa geleceğinizi kurabilmeniz için gökyüzü baskıda bulunur. Bütün bunları gönüllü bir şekilde kabul edip düzenlemelerde bulunduğunuzda sizi ödüllendirir. Hayatınızı düzene koymanız için destekler. Şimdi üzerinize düşen hayatınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmektir.
Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum. Şimdi yaşamım için en doğru kararları alabiliyorum. Düştüğüm yerden güvenle ayağa kalktım, buna katkıda bulunan her şeye ve herkese teşekkür ediyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Krizopras