29 Ağustos 2012 Basak burcu yorumu

Lilith

Daughter of the Void
Admin
basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Her tatlı söze kanmamalısınız, başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Şimdi kendi kaynaklarınızı akılcı bir şekilde değerlendirmeli ve önce ben demeyi öğrenmelisiniz. Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilirler. Yaşınız ve konumunuz ne olursa olsun, maddi konularda duygusal düşünmek, ruh halinizden kaynaklanan ani kararlar vermek veya dikkatsiz davranmak sizlere maddi ve manevi kayıplar yaşatacaktır. Farkında olmadan yakın çevreninizin olumsuz etkisinin çemberi içine girdiğinizi anlayacak ve kendinizi baskı altında tutuluyor gibi hissedeceksiniz. Hani bir söz vardır “Doğru zaman, doğru yer, doğru insan” diye… Bugün madalyonun saklı yönünü keşfetmiş olsanız da duygusal geçişlerinizin etkisi ile fevri davranışlardan uzak durmanız hayrınıza olacaktır.

Günün Olumlaması: İyi niyetim ve paylaşımcılığım benim karakterimin temelidir. Beni ben yapan olgularımdan vazgeçmem. Geçmişimden bugüne kadar iyi niyetimin sebep olduğu tüm yaşanmışlıklarımdan dersimi aldım. Şimdi herkese hak ettiği kadar sevgi, hak ettiği kadar saygı ve hak ettiği kadar değer vermeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Çivit mavisi

Günün Kristali: Lapis Lazuli

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri