29 Ağustos 2012 Balık burcu yorumu

Lilith

Daughter of the Void
Admin
balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü sorumluluk duygunuzun ön planda olması gerektiğini vurgulamakta. İş ve özel yaşamınızda bu sayede engellendiğiniz, aksi giden birçok konuda doğru davranışlarınızla sorunlarınızı ortadan kaldırabileceksiniz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Bugün çalışma arkadaşlarınızın fikir ve önerilerine açık olmalısınız. Gözünüzden kaçan ya da ben bunu nasıl da düşünememişim dediğiniz parlak bir fikir önerisi ile karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. Özel hayatınızda eş ya da sevgilinizin sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Lapis Lazuli

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri