28 Sene mi Oldu ? Oha Fenerbahçe.

---> 28 Sene mi Oldu ? Oha Fenerbahçe.

Kendi başarısızlığın unutup ezeli rakibinin başarısızlığıyla tatmin olmaya nasıl bir isim koyabiliriz acaba..

teşekkürler..

Kendi başarısızlığın unutup ezeli rakibinin başarısızlığıyla tatmin olmaya nasıl bir isim koyabiliriz acaba..

teşekkürler..

Başarısızlığımızı Unuttuğumuz Filan Yok.Tam Tersi;

Otur Sivas Maçı Öncesini İzle.Denizlinin Tribünlere Çağırılıp Söylenen Tezahuratı Dinle.He Ben Fenerliyim Ne İşim Olur Diyorsan.Basarıszlığınızı Unutturuyorsunuz Gibi Önyargılarda Bulunma

Tribün Esprisi Denen Birşey Var.

Yıldırım Demirörenin Özgenere Attığı Smsi Tribününüze Pankart Olarak Tasımak
,Yıldırım Demirören İçin Tuttuğunuz Yeter YD Yeter Temposu Gibi.Bunun Adı Nedir ? Takımın Sadece Basarısıyla İlgilen Mümkünse Sen. Bilmediğin Şeylere Çamur Atarak Bir Yere Varamazsın.Tatmin Etmek mi ?

Bak Canım Sen Belki Bilmezsin.Belki Bile Fazla Gelir Kesin Bilmiyorsundur.

Ali Koçu Tanıdığını Düşünüyorum ki Tanıman Lazım Bir Fenerbahçeli Olarak.

Zamanındaki Açıklamarı Arastırırsın.

Türkiye kupasının Pek Bir Önemi Olmadığını Teneke Kupa Olduğunu Belirten Cümleleri Vardır.Bu da Baska Bir Açıdan Tatmin Etmektir Başarısızlığı.:)

He Diyeceksinki Asi Ruh Ben Bu Cevaplarından Tatmin Olmadım.Yöneticileri Boşvereyim O Zaman Taraftarına Döneliim Şimdi.

x3s3nd.jpg

Bak Bu Daha Tatmin Edici Dimi ?

Her Tirübünde Sataşma Vardır. Tabi Senden Bunu Anlamanı Beklemiyorum.Ağır Gelir Sana.

Son düzenleme:

Ben Türkiye Kupasının önemsiz teneke kupa olduğunu düşünmüyorum bu o şahısların düşüncesi ki mantıksız bencede.benim demek istediğim beşiktaşın senin tribün esprisi adı verdiğin durumu sürekli tekrarlaması,bunun için fırsat kollaması.sanırım şuan sokaktan bir beşiktaşlıya sorsak beşiktaşın başarısı mı fenerbahçenin başarızlığı mı diye fenerbahçeyi seçer :)

bunun dışında tribün esprisini,sataşmasını bizde biliriz,ağır gelmez merak etme :)

futbolun,sporun amacı dostluk,kardeşliktir..biliriz.

Ben Türkiye Kupasının önemsiz teneke kupa olduğunu düşünmüyorum bu o şahısların düşüncesi ki mantıksız bencede.benim demek istediğim beşiktaşın senin tribün esprisi adı verdiğin durumu sürekli tekrarlaması,bunun için fırsat kollaması.sanırım şuan sokaktan bir beşiktaşlıya sorsak beşiktaşın başarısı mı fenerbahçenin başarızlığı mı diye fenerbahçeyi seçer :)

bunun dışında tribün esprisini,sataşmasını bizde biliriz,ağır gelmez merak etme :)

futbolun,sporun amacı dostluk,kardeşliktir..biliriz.
Hmm Ağır Gelmediğine Sevindim.O Zaman Tartısalım.

Geçen Sezon Türkiye Kupasını Sizin Elinizden Alan Kimdi. ? Kim Basarılı Oldu. ? Yine Tribüne Taşınmadımı Bu Olay? Taşındı Dimi ..

Hadi Geçen Sene Kupayı Sizin Elinizden Biz Aldık :) Baska Türlü Söyliyeyim.Bu Sene Şampiyon Beşiktaş Olsaydı.Türkiye kupasında Fener Trabzona Yine Kaybetseydi Tribüne Taşınmazmıydı.? Taşınırdı Dimi..

Bunuda Geçtim.Türkiye Kupası Ligin Ortalarında Başarılı Başarısızın Daha Belirsiz Olduğu Haftalarda Oynansa Ve Fener Yine Kaybetse Bu Olay Tribünlere Taşınmaz mı ? Taşınır Dimi.

Her Yol Aynı.:)Benimde Demek İstediğim Bu.Daha İyi Anlaman İçin :) Birkaç Cümlene Karsılık Vereyim.Kadıköyde Gsnin Sizi 10 Senedir Yenememesine Gönderme Yapmadınız mı Geçen Senede Aynı Şeyi Tekrarlamadınız mı ? Yaptınız Dimi

senin tribün esprisi adı verdiğin durumu sürekli tekrarlaması,bunun için fırsat kollaması
Bu Düşüncenin Çürüdüğünü Düşünüyorum.

Gs-Fb Derbisinden Önce Bir Fenerliye Bu Maçın Galibiyetimi Desen,Şampiyonlukmu Desen.Bu Maçı Alalım Küme Düşmeye Razıyım Der.He Aksini İddaa Edersende Reelde Olamıyorsan Bile Sanaldan Taraftarnın İÇine Gir Az Derim.
şuan sokaktan bir beşiktaşlıya sorsak beşiktaşın başarısı mı fenerbahçenin başarızlığı mı diye fenerbahçeyi seçer :)
Bu Tezinde Çürüdü Bana Göre.

Son düzenleme:

Gs ile rekabetimizi örnek vermişsin fakat ikisi farklı durumlar onda bizim başarımız söz konusu ki dalga geçmemiz gayet doğal.beşiktaşta bizi yensin istediğini yapsın örn; 3-4 lük maçtan sonra da fazlasıyla yaptılar buna bi itirazım yokta benim karşı çıktığım kısım el alemin başarılarıyla avunmaları ve bu avuntuyu sadece fenerbahçe üzerinden yapmaları(hiç gs,ts vs ile alakalı birşey hatırlamıyorum) ki buna da sanırım eziklik deniyor :) ( mazur gör bunu yazmak istemezdim ama başka kelime bulamadım)

bu ezikliği sizde yapıyorsunuz diyecek olursanda varsa bi örnek gösterirsin susarım..ben hatırlamıyorum çünkü..(liverpool hatırası hariç )

HahahaxD

Damatın Sırtına Vurmak Gelenektir Canım Umarım Anlatabilmişimdir.xD

He Elin Şeyiyle Gerdeğe Girmekten Bahsediyorsan Bizden Daha Çok Yapıyorsunuz..Liverpool Hariçmiş Neden O Sayılmıyoymu.? Nese Farketmiyor Bizim İçin Geçen Sene Biz Yendik Yine Makaramıza Baktık.Bu Sene Trabzon Yendi Yine Makara Damatlar Değişir Gelinler Asla Derim.Buda Biraz Ağır Oldu Ama Diğer Fenerliler Alınmasın Sözüm Senin Ezik Deemeneydi.xD

He Google Ezik Yazarsan Sana Yol Gösterecektir.

Emin Ol Gel Forzaya Diğer Takımlarla Nasil Makara Yapıldığını GöRDe Öyle Konus:2:

Sevgi ve saygı çerçevesini aşmadığı sürece futbolun güzelliğini arttıran yegane şey bu tür hareketlerdir. Bütün bunlar bir rekabetin eseridir. Rekabet ise futbolu güzelleştirir. Futbol sadece bir oyun xD Gülmeyi becerebilmeli insan bazı durumlarda xD Ben ne bjk li ne de fb liyim ama bu gibi şeyler bence güzel.

Ben Resimlerini Editlemekten Bıktım Sen Resim Koymaktan Bıkmadın UlaxD

Fazla Üstüne Gitme Bayan Üyenin AliiiixD

kuyruk acısı kimde acaba ? :)

Bi sorun yok benim için Asi Ruh söyleyeceğiniz hiç bir şey büyüklüğümüzü ve bazı gerçekleri değiştirmeyecek :)

kuyruk acısı kimde acaba ? :)

Bi sorun yok benim için Asi Ruh söyleyeceğiniz hiç bir şey büyüklüğümüzü ve bazı gerçekleri değiştirmeyecek :)
Büyüklüğünüzü Değiştirecek,Değiştirmeye Çalişacak Bir Cümle Söylemedim.O Uzun Uzun Yazdıklarımda.Ama Sen Anlayamamıssın.xD

Evet Ne Büyüklüğünüz Değişir Nede 28 Senedir Türkiye Kupasını Alamadığınız Gerçeği.:) Anlıyorum Canım.xD

İyi Forumlar.:)

Bırakın kupayı aLmasakta oLuR şampiyon oLakta kupa nediR ki hiç asLında xD tabi hiç deyip geçmemek lazımda xD

ula niye edıtledın bı sey yazmıyodu kii
Sen kocsan Biz Çobanız yazıyodu

yani senın koyun guttugun kadar bız coban .....
xD

verdıgın cevaplara bakılırsa kuyruk acısının kımde oldugu ortaya cıkar :)

Fazla Uzatmayın.

Akın sende Tartışma Cıkartcak Konulardan Vazgeç.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri