Kendi başarısızlığın unutup ezeli rakibinin başarısızlığıyla tatmin olmaya nasıl bir isim koyabiliriz acaba..
teşekkürler..
Hmm Ağır Gelmediğine Sevindim.O Zaman Tartısalım.Ben Türkiye Kupasının önemsiz teneke kupa olduğunu düşünmüyorum bu o şahısların düşüncesi ki mantıksız bencede.benim demek istediğim beşiktaşın senin tribün esprisi adı verdiğin durumu sürekli tekrarlaması,bunun için fırsat kollaması.sanırım şuan sokaktan bir beşiktaşlıya sorsak beşiktaşın başarısı mı fenerbahçenin başarızlığı mı diye fenerbahçeyi seçer
bunun dışında tribün esprisini,sataşmasını bizde biliriz,ağır gelmez merak etme
futbolun,sporun amacı dostluk,kardeşliktir..biliriz.
Bu Düşüncenin Çürüdüğünü Düşünüyorum.senin tribün esprisi adı verdiğin durumu sürekli tekrarlaması,bunun için fırsat kollaması
Bu Tezinde Çürüdü Bana Göre.şuan sokaktan bir beşiktaşlıya sorsak beşiktaşın başarısı mı fenerbahçenin başarızlığı mı diye fenerbahçeyi seçer
kuyruk acısı oleyyy xDki buna da sanırım eziklik deniyor ( mazur gör bunu yazmak istemezdim ama başka kelime
Büyüklüğünüzü Değiştirecek,Değiştirmeye Çalişacak Bir Cümle Söylemedim.O Uzun Uzun Yazdıklarımda.Ama Sen Anlayamamıssın.xDkuyruk acısı kimde acaba ?
Bi sorun yok benim için Asi Ruh söyleyeceğiniz hiç bir şey büyüklüğümüzü ve bazı gerçekleri değiştirmeyecek
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.