28.02.2016 Oğlak

MertCanBey

Kayıtlı Üye
Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.​

---> 28.02.2016 Oğlak

Günlük burç olduğu için genelde durumlar birbirini kovaliyor çünkü aylık ve yıllık üzerinden baz alarak günlük yazılıyor ama her gün farklı inceleyebilirsiniz.

Zahmete katlanıp aydınlattınız. Teşekkürler.

Her günün hikayesini farklı yazıp gerçeğe mümkün mertebe yaklaşabilenler daha çok ilgimi çekiyor.

---> 28.02.2016 Oğlak

Zahmete katlanıp aydınlattınız. Teşekkürler.

Her günün hikayesini farklı yazıp gerçeğe mümkün mertebe yaklaşabilenler daha çok ilgimi çekiyor.

Her gün olmasada ben burçlara inanıyorum bazen gerçekten dediği gibi oluyor ben genellikle aylık ve yıllık olarak bakıyorum günlük çok tutarlı olmuyor.

---> 28.02.2016 Oğlak

Her gün olmasada ben burçlara inanıyorum bazen gerçekten dediği gibi oluyor ben genellikle aylık ve yıllık olarak bakıyorum günlük çok tutarlı olmuyor.

Forumda oğlak için aylık veya yıllık burç yorumu paylaştınız mı? Yarın geceye kadar telefonla bağlanmak durumundayım, arayıp bulmak zor gelir özüme.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri