Sevgili Günlük Belkide Bu Seninle Son Defa Görüşmemiz Artık Çoq Bunaldım Bugun Cok Sey Öğrendim Tabı Haklısın Sen Bılmıyorsun Olayları Ne Mi Öğrendim Meğer Insanlar Hayatlarında Karar Alırken Acaba Melih Taner Olacak Canavar Bana Veya Bilgisayarıma Birşey Yaparmı Diye Dusunen Insanları Hatta Arkadaslarımı Bugun Tanıdım ki bunuda Keşke Duymasaydım YıkıLdm Adeta Ben Hayatımda Hiç Bu Kadar Forum Sıtesıne Bağlı Kalmadım Kendı Web Sıtemde Bıle Sohbet İçin Sırf Benımde Arkadas Ortamım Olsun Bende İnsanların Arasına Gİreyim Dedım Zamanında Yaptıgım Seylerden DOlayı Çekiniyordum Ilk Basta Bır Kac Yalan Soyledım Sonra Cektım Gıttım Dedım Cok Ayıp Ettım Ozur Dıleyım Gerı Dondum Herkese Anlattım Rabbime Şükürler Olsun Bişey DIyen Yoktu Ama Meğersem Bıkac kişi Benden Şüpheleniyormus ßunu DUyduğumda Aklıma Gelen İlk Şey Şu Oldu Şu Dunyada Bana Insan Olmak Yasak Ortamlara Gırmek Yasak Komık Olmak Yasak Arkadaş Edinmek Yasak Meğersem Benım Hayatım Internet Hayatımın Aşkıda Bilgisayarmış Benı Kayle Alanlar Aslında Sırf Şaklabanı Olayım Dıye Almı$ Sence Ben Bunu Hakediyormuyum Bence Hayır Ben Bunları Hakedmiyorum Ama Artık Hayatmı Kadermı Bılınmez Ben Bu Dunyada InsanOlmayı Beceremedım Beceremıyorum Hackingi Bıraktık Dedık Hack Yapmayı Bıraktık HackıngLe ugrasmak Demek SAdece Hack Yapmak Degıl Artık Hacked By Melihtaner - ChaLLenGeR - NeTKoLiq - Yazacağına Programmer BY Melih TanEr - Copyright 2009 Melih taner Yazacak anladım kı benım hayatım bu her neyse Bugun Dusler Forumda Konu Actım Elveda Dıye Harbıden Gidecem mi elbette Gidecem Bu kadar Şeyin Ustune Gıtmemek Olmaz Yada Şöyle Olurdu Benım Arkadas Ortamım Olmaz Ağır Abı Takılır Yapar Paylaşımı Darda Olan Kardeslerıme Yardımı Eder Cıkardım Belkıde En Mantıklısı Buydu Bılmıyorum Onu Yapacakmıyım Ama SuBı Gercekki Aşk Hayatıymış Neyime Kan damlar yuregıme yaralarım sızlıyor doktor benım neyıme... Şurda 2 Hafta Kafamı DInleyecem Yada Ben Oyle Sanacam Ama Aklımdan Su Hiç Çıkmayacak Ben Acaba Nasıl Biriyim ?Şaklaban ? Yalancı ? Hacker ? İşe Yaramaz İtin Teki Bunlar Hıc Aklımdan Cıkmayacak Su 2 Haftada Alacam Gİtarımı Hıc Olmadıgı Kadar Efkara Gırecem Bunun Nedenı 1 Kişi Değil!! Bunun Nedenı Benım Karakterim Her Neyse Senınde Canını Sıktım Kusura Bakma
2 Hafta Sonra Görüşürüz...
28.01.2009 ÇarŞamba
Saat 21:20
^The End^
2 Hafta Sonra Görüşürüz...
28.01.2009 ÇarŞamba
Saat 21:20
^The End^