260 Bin TL Maaş Sizce Hak mı bu adama

260 Bin TL Maaş Sizce Hakkı mı bu

• kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37

.:Çağla:.

Bayan Üye
Geçtiğimiz günlerde milli takımımızın teknik direktörü Fatih Terim'in 150 bin TL olan maaşı 260 bin TL ye yükseltilmiş.

Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın bile maaşlarını kaça katladığını bilmiyorum ama ben hayretlerlerdeyim...ülkemizin durumu ortadayken fatih terimin böyle bir hemde aylık maaş alması kadar saçmalık olamaz..bu sadece benim düşüncem..hakkı olduğunu sanmıyorum

sizce??

milli takım diyoruz
izlerken tüylerimiz ürperiyo
madem vatan o kadar çok seviliyo
para vermiyoruz kardeşim hadi vatanımız için fedakarlık yaparak oynayın deseler hangisi kalır milli takımda???
bu ülkede öğretmene 1-2 bin ytl arası maaş verilirken neden fatih terime 260 bin ytl verilio?
oha yaa çokmu zor iş yapıyo bu adam
o parayı verenlerinde alanlarında tek tek çıksın bi taraflarından inşş

üzgünüm Bni Bağlayan Bir Durum Yok Sonuçta Terim Para Alıyo Die Yarısı Bna Gelmiyo

Ayrıca Milli Takımımızı En Ii şekilde Temsil Ediliyo Kesinlikle Hakkıdır Die Düşünüyorum

Gelelim Başbakan Ve Cumhurbaşkını Konusuna Hem Onlarmı Milleti Sömürecek Satıp Calıp çırpıp Para Kazanacaklar Birazda Terim Kazansın Bnnce No Problem ;)

Tayyip çalınca Sorun Yok Terim Alınca Sorun Ilginç Valla

üzgünüm Bni Bağlayan Bir Durum Yok Sonuçta Terim Para Alıyo Die Yarısı Bna Gelmiyo

Ayrıca Milli Takımımızı En Ii şekilde Temsil Ediliyo Kesinlikle Hakkıdır Die Düşünüyorum

Gelelim Başbakan Ve Cumhurbaşkını Konusuna Hem Onlarmı Milleti Sömürecek Satıp Calıp çırpıp Para Kazanacaklar Birazda Terim Kazansın Bnnce No Problem ;)

bu tayyip meselesi değil hemen bulduğunuz yerden saldırmayın adama koskoca türkiyeyi yönetiyor düzgün konuşun..fatih terime bak..etrafına bir iyi bak durumumuz belli bukadar para alması hakları değil..;)

:36:

bu tayyip meselesi değil hemen bulduğunuz yerden saldırmayın adama koskoca türkiyeyi yönetiyor düzgün konuşun..fatih terime bak..etrafına bir iyi bak durumumuz belli bukadar para alması hakları değil..;)

o senn görüşün bu bnm görüşüm ve seni bağlamaz tayyip meselesi deilmiş alla alla cumhurbaşkanı bile o kadar almıyo diye sensin yuh be kardeşim bırak ya sen ve senn gibi insanlarla polemiğe girmem bile bn:160::150:

para alması hakkları deil diyosun bn ntvde izledim kardeşim yine bu konuydu ve adam dediki kvd dahil ise onun alacagı para 175 bnlere iniyo buda dünya standartlarında normal ha deilsede helal olsun tayyip yiyceğine terim yerin hep tayyibin mi midesine inecek adam vataN topraklarını satıyo bunda duyarlı olmuyosun terim para alıyo die neler yapıyosun yuh be bacım ya :91:

ha bide bdemişsin ya düzgün konuşun adam ülkeyi yönetiyo die satarak calarak cırparak kusura bakma bacım bnm yegenimde yönetir onun gibi ATATURK ve ATATURK ilke ve inkılaplarına saygısız bir başkanın ülkeyi yönetmesine köpeğin ülkeyi yönetmesine tercih ederim çünkü köpek bile sahibini öldüğünde onun yanından ayrılmaz anlana tabi hadi bacım saldıracak yada kendini haklı çıkaracak başka bir vatandaş bul kendine bnden sana bişey çıkmaz ;)

Son düzenleme:
Adam layıkıyle hakediyor bu parayı her yenilgiden sonra adamın kendisine kızına küfür ediyorlar!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri