26 Temmuz Koç

duyguMuhtar

Bayan Üye
KOÇ
Gökyüzü hukuksal konularda yaşanabilecek problemlere dikkat çekmekte. Özellikle evli Koç’lar eşinizden kaynaklanan bir sorun size de sirayet edebilir. Haksızlığa boyun eğmemeli, hukuksal hakkınızı işinin ehli bir avukat yardımı ile aramalısınız. Bu durum sizleri karamsarlığa düşürmemeli, siz yeter ki doğru insanlarla birlikte hareket edin, emin olun sonunda kazanan siz olacaksınız. Eşinizle hem fikir olmalı ve cesaretli adımlar atmalısınız. İş hayatınızda ise maddi konularda çok olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. Konsantrasyonunuzu yükseltmek için çaba gösterin.

Günün Olumlaması: Ben kendimi sevip değer verdikçe sürekli yenileniyor, genç ve sağlıklı kalıyorum. Rabbimin bana sunduğu nimetlere, sağlıkla aldığım her nefes bedenim, ruhum, ailem, işim, kazancım, yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için binlerce kez şükürler olsun. İyi niyetim, inancım ve yaşamın bana kattığı olgunluklarla yarınlara güvenle yürüyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Carnelian

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri