26.11.2007 =)

Bisquitte*

Bayan Üye
of of :D berbat bır qün :D :D :D
6da kaLktm okuL içn hazırLan vs 12de yatmıştım zaten zor kaLktm :(:) :D
neyse gıyındım saç baş derken oLmuş saat 7:15 :D ewden çıktım okuLa cuma qünü okuLa gıtmemştm :D herkes meLis noLdu meLis noLdu ddi yhk bşi ddi :D sonra aSLı*m ( formdan deiL ) sensız okuLun tadı yhok sıkıLdm faLan ddi :D:D kop kop :D:D hehe :D neyse işte 1 ders sınaw of :D hçte çaLşmadm :D kopya ıçn hazırlanıordk baktık hoca bızı tek tek otutdu :D neyse baya koLaydı gzL geçti hatta süper geçti :D neyse baktık ece geLdi az geç kaLdı ama geLdi ( crazy_anqeL ) ama iyi deiLdi neyse okuLdan gitti aiLeseL sorunLardan üzüLdm ama baya kötüdü :(okLdn ewe geLdm bıLGısarayı açtm :)
xCrueLx oLan üyemızLe ( admınımızLe ) kawga ettık :) o bana yoL göstrdı ben ona :D böylece bırbırımzı sıLdık çokta olmayan bır yerımde:D :160:
öyLe işte saatLer iLerLioo :D yapıcak bişi yhok :D 8e kdr msnde oLicam sanırım :D sonra bu forumdak @sL! iLe kntk bitnm o bnm :D kızdı bna soğmşm ondn :D neyse haLa asLıcımLa knşuom:D:D sefıorum o kızı :D:D
öyLe işte yaşıoss :D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri