24 Sene de Hiç mi İnsan Birini Kırmaz?

karagümrük

Kayıtlı Üye
Sezen Aksu'nun Desteğiyle Sahneye Adım Atan Suzan Kardeş, Aksu'nun Hayatındaki Yerinin Çok Başka Olduğunu Anlattı.

Habertürk'te Hülya Avşar'ın programına konuk olan Suzan Kardeş, uzun yıllardır birarada oldukları Sezen Aksu'nun kendisine çok büyük yardımları olduğunu ifade etti.

Aksu için ,"Kim olursanız olun, en kötü gününüzde yanınızdadır" diyen Suzan Kardeş, ağbisinin hastalığında Sezen Aksu'nun desteğini hiç esirgemediğini anlattı.

Kardeş, "Ağbim için hastaneye o sabah gelişini ve ağbime ölmeden 2-3 hafta önceydi, onunla koridorda dolaşmasını, onun yanında olmasını 'Hadi Kenan, hadi Kenan, bak aynaya bak, çok güzel günlerim olacak de' demesi. Acayip bir şeydi yani" diyerek o desteği hiç unutamayacağını ifade etti.

Yardım olarak yaptığı bir çok şeyin yanında sadece kendisiyle ilgili yaşadıklarının bile çok önemli olduğunu ifade eden Suzan Kardeş, "Ben 24 yıldır kendisiyle beraberim. 24 yılda insan hiç mi kalp kırmaz. Daha bir ricasız bir şey yaptığımı bilmem. Süper bir ilişkimiz var. Süper özel bir insan" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri