23 Kasım 2012 Oğlak

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Başarı kazanmaya, yeni fikirler edinmeye, birşeyler elde etmeye ve çekişmeli durumlarda üstün gelmeye uygun bir dönemdesiniz. Duygusal ilişkileriniz için de şanslı bir gündesiniz. Eğer duygusal ilişkilerinizde bozuk giden bir durum varsa onu düzeltebilir, yalnızsanız mutlu bir ilişki gerçekleştirebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kimseye karşı açık davranışlar sergilemeye ve şüphe uyandırıcı şeylerden kaçınmaya çalışmalısınız.

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.

---> 23 Kasım 2012 Oğlak

Bende lazkopetella gibi yorum yapıcam begendim)

Başarı kazanmaya yeni fikirler edinmeye birşeyler elde etmeye ve çekişmeli durumlarda üstün gelmeye uygun bir dönemdesiniz. genelde üstün gelirim :p Duygusal ilişkileriniz için de şanslı bir gündesiniz.evet şans fışkırıyor ) Eğer duygusal ilişkilerinizde bozuk giden bir durum varsa onu düzeltebilir yalnızsanız mutlu bir ilişki gerçekleştirebilirsiniz. yo bozuk giden bişey yok Birlikte olduğunuz kimseye karşı açık davranışlar sergilemeye ve şüphe uyandırıcı şeylerden kaçınmaya çalışmalısınız. genelde açık davranırım bende sorun yok)

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Kim acaba ki Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. hımmYani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. o bulunsun bana ne hıhh Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.ne kadan güzel Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. hı hı tamam Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. amanınn zengin oluyorum xD Sevdiğinize uymaya çalışın anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. ben kıskanmam kolay kolay ) Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın. kafeinle işim olmaz canım ya en cok içtigim şey su )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri