22. James Bond filminin fragmanı 1 Temmuz'da

JaKaBoO

Kayıtlı Üye
22. James Bond macerası "Quantum of Solace"ı ilk kez görmek için sabırsızlanan sinemaseverlere müjde! Filmden kapsamlı görüntüler içeren sinema fragmanını 30 Haziran Pazartesi günü televizyonda ve internette, ardından da Columbia Pictures filmi "Hancock"un öncesinde sinema salonlarında izleyebileceksiniz. Fragman ilk önce yerel olarak AOL.com'da ve tüm dünyada ise MSN.com'da Pazartesi günü Pasifik saatiyle sabah 9:00-11:00 (Türkiye saati ile 19:00-21:00) arasında iki saatlik özel bir pencerede yayınlanacak. Türkiye'de ise fragman aynı anda, 30 Haziran Pazartesi günü saat 19:00'da NTVMSNBC'de yayınlanacak. İnternetteki kapsamlı yayının ardından, fragman uydu aracılığıyla tüm dünyadaki medya kanallarına gönderilecek.

Aynı gün yeni "Quantum of Solace" web sitesi 007.com da açılacak. Bond hayranları sitede, haberler, fotoğraflar, klipler ve oyunlara ulaşabilmenin yanı sıra AIM ikonlarını, duvar kağıtlarını, mobil telefon uygulamalarını ve hayran paketlerini indirebilirler.

"The Kite Runner" (2007), "Stranger Than Fiction" (2006), "Stay" (2005), "Finding Neverland" (2004) ve "Monster's Ball" (2001) gibi kalburüstü filmlere imza atan Marc Forster'ın yöneteceği filmde Bond koltuğunda yine Daniel Craig var. Craig'e Rus güzeli Olga Kurylenko eşlik ediyor. "Quantum of Solace" İngiltere'de 31 Ekim 2008'de, ABD'de 7 Kasım 2008'de, diğer ülkelerde ise Kasım ayı içinde gösterime girecek. Film ülkemizde de ABD ile aynı tarihte 7 Kasım 2008'de vizyona girecek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri