21 ekim 2008...

TrCasH

Kayıtlı Üye
Sevgili günlük biraderim,

Bugün çok büyük umutlarla uyanmıştım oysa. Ama hastalık ilk darbeyi vurdu bana. Sakin sakin okula gittim ama bir ders dayanabildim. Hastalandım öksüre öksüre bi hal oldum. İkinci ders okuldan çıktım doğruca ana sağlığa gittim. Muayene oldum. Bronşit olmuşum gerçi hiç isteğimde yoktu ama okuldan kaçmak için bir bahane oldu işte anlayacağın. Benim şu sıralar senden başka yazacağım, konuşacağım başka kimse yok. Ne bir kız arkadaş ne bir arkadaş hiç bir şey yok ailemden başka… Hah birde AŞK var. Tabii Aşk tuhaf Bir Cesaretle Her şeye Meydan okumaktır !!! Aşk karşılık beklememektir. Onu DELİ gibi sevsende belli etmemeye çalışırsın. Onu her gördüğünde aşığım sana diye haykırmak istersin. Ama yapamazsın. Çünkü bilirsin ki karşılığı yoktur. Ama sen yinede seversin. Karşılığı olmasa da seversin. Hıh zaten nerede imkânsız bir aşk varsa gidersin inadına ona ağır âşık olursun. Onun işin aşk kaçmaktan çok kovalamaktır. Seni fark etmeyen zalim sevgiliyi kovalamak. Aşk umut etmektir. Senin onu sevdiğin kadar onunda seni sevmesini umut etmektir. Aynı zamanda da katlanmaktır aşk beklediğin şeyin gerçekleşmeyeceğini bile bile katlanmaktır. Aşk beklemektir. Sabretmektir aşk. Sırf o mutlu olsun diye için kanaya kanaya ondan uzak durmaktır. Aşk uğruna ölünmez, Aşk uğruna yaşanır. Zor olanda bu zaten… Akşama kadar öyle yattığım yerden bunları düşündüm işte. Öğlen gidip içtiğimde sarhoş olup hiç bir şeyi hatırlamayacağımı umut ettim. Hı zaten bütün bunlar bir umut bir hayalle başlamadı mı zaten! Lanet boktan bir hayat daha yolun başındayım ama bunları düşünüyorum. Akşamda öyle yattığım yerde duramadım kalktım attım kendimi sokaklara boş boş gezdim düşündüm. İyice soğudum hayattan gitmem lazım gitmem ama nasıl bu lanet okul kurtaracaksa beni şimdiki hayatımdan ona da razıyım.Okurum ama gitmem lazım buralardan beni kimsenin tanımadığı benim kimseyi tanımadığım bir yere…!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri