---> Cevap: 2019 Yılının En Büyük Hayal Kırıklığı Filmleri (Kişisel Görüş)
Keşke neden "hayal kırıklığı" olduklarını da açıklasaymışsın, biz de ona göre konuyu yeşillendirseymişiz Selçuk p
2. iletindeki filmlerin isimleri yer alsa daha cici olabilir p
Neden hayal kırıklığı olduklarıyla ilgili açıklama yazma niyetim yoktu ama buraya yazayım sana özel xD
1. Lucy in the Sky, en sevdiğim dizilerden biri olan Legion ve benim izlemediğim ama neredeyse izleyen herkesin bayıldığı Fargo gibi harika işlere imza atmış Noah Hawley'nin filmi. Fragmanını izledikten sonra da daha da beklentim arttı filmle ilgili.
Maalesef Noah Hawley Legion dizisinin 2. sezonundan sonrasında da düştüğü bir hataya düşüp artistik sahneler çekip hikayeyi anlatmayı unutmuş ve ortaya manasız ve boş bir film çıkmış.
2. Bir Zamanlar... Hollywood'da, bir çok insan için yılın en çok beklenen filmleri arasındaydı. Koskoca Tarantino'nun son filmi. Çok fazla Tarantino hayranı olmasam da hem kadrosu hem de anlattığı hikaye için beklentim vardı.
Hayal kırıklığı olma nedeni ise bu kadar büyük bir oyuncu kadrosunu hiç iyi kullanamaması DiCaprio dışında diğer oyuncular tamamen ortalıkta gezmek için varlar.
Bu kadar çok şey anlatılabilecek konuyu da Tarantino çok kötü kullanarak hiçbir şey anlatmamış. Nostaljik Hollywood deneyimi yaşatan boş bir film olmuş.
Ayrıca çoğu insanın şikayetçi olduğu filmin biraz kadın düşmanı olduğu konusunda tam olarak katılmasam da kadın karakterler çok önemsizleştirilmiş hissine kapılmadım değil.
3. Avengers: Endgame ise tamamen geçen yılki filmin altında ezilmiş. Geçen yıla kadar 1-2 film dışında bu film tadında ilerleyen Marvel filmlerini Russo kardeşler geçen yıl başka bir noktaya getirdi. Infintiy War filmi benim ve bir çok insan için şuana kadar yapılmış en iyi Marvel filmi hatta en iyi çizgi roman filmleri arasında. Onun üzerine tekrar eski filmler gibi vasat bir iş çıkınca ortaya beklentini çok altında kaldı tabi ki.
4. İlk
Zombieland filmi en sevdiğim zombi filmlerinden biridir. Keşke devam filmi gelse dediğim filmlerdendir ayrıca. 10 yıl sonra devam filmi çektiler de keşke çekmeselermiş. Senaryo aşırı zayıf, espriler komik değil, ana oyuncu kadrosu zorla oynatılmış gibi... Sonuç olarak çok kötü film ortaya çıkmış.
5. Velvet Buzzsaw, çıkana kadar haberimin olmadığı filmlerden. Fragmanını ve oyuncu kadrosunu gördükten sonra çok yüksek bir beklentiye girmiştim ama maalesef çok orijinal bi konu çok kötü kullanılmış. Oyunculuklara ve yönetmenliğe yine lafım yok ama bu film de orijinal bi fikir kötü bi senaryo kervanına katıldı benim için.
Yılın Diğer Hayal Kırıklıkları listesi için de posterlerde zaten yazıyor filmin adı. Ayrıca istediğin posterin üstüne tıklayıp filmin IMDb sayfasına gidebilir, daha ayrıntılı bilgiler edinebilirsin.
Valla iyi oldu, döktüm içimi xD