IjTdhX1uujc Klipler yakında imiş :hi:
M Moreas Bayan Üye 8 Ocak 2016 #3 ---> 2016'ya İsmail YK ile hazır mısın? XPeke' Alıntı: hazır hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... xD Klipleri görmedin daha belki sevdirir kendini sana :hi:
---> 2016'ya İsmail YK ile hazır mısın? XPeke' Alıntı: hazır hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... xD Klipleri görmedin daha belki sevdirir kendini sana :hi:
XPeke Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 #4 ---> 2016'ya İsmail YK ile hazır mısın? Buğu' Alıntı: xD Klipleri görmedin daha belki sevdirir kendini sana :hi: Genişletmek için tıkla ... eski duygusal şarkılarını seviyordum ya. şimdi yalan yok bi döneme damgasını vurdu ve hepimiz dinliyorduk
---> 2016'ya İsmail YK ile hazır mısın? Buğu' Alıntı: xD Klipleri görmedin daha belki sevdirir kendini sana :hi: Genişletmek için tıkla ... eski duygusal şarkılarını seviyordum ya. şimdi yalan yok bi döneme damgasını vurdu ve hepimiz dinliyorduk
M Moreas Bayan Üye 8 Ocak 2016 #5 ---> 2016'ya İsmail YK ile hazır mısın? XPeke' Alıntı: eski duygusal şarkılarını seviyordum ya. şimdi yalan yok bi döneme damgasını vurdu ve hepimiz dinliyorduk Genişletmek için tıkla ... Sanırım eski duygusal olanlardan da seslendirdikleri olacakmış. Ama hareketli remix tarzı mı olur yoksa aynı mı bilmiyorum.
---> 2016'ya İsmail YK ile hazır mısın? XPeke' Alıntı: eski duygusal şarkılarını seviyordum ya. şimdi yalan yok bi döneme damgasını vurdu ve hepimiz dinliyorduk Genişletmek için tıkla ... Sanırım eski duygusal olanlardan da seslendirdikleri olacakmış. Ama hareketli remix tarzı mı olur yoksa aynı mı bilmiyorum.