2015'in En İyi 10 Filmi (Kişisel Görüş)

mortal00

Kayıtlı Üye
2015'in En İyi 10 Filmi (Kişisel Görüş) :

1.Mad Max: Fury Road (Çılgın Max: Öfkeli Yıllar)
images

2.Ant-Man (Karınca Adam)
images

3.Chappie
images

4.Focus
images

5.The Martian (Marslı)
New+Poster+The+Martian.jpg

6.The Wedding Ringer
poster_105337.jpg

7.The Revenant (Diriliş)
revenant-leo.jpg

8.Maze Runner: The Scorch Trials (Labirent: Alev Deneyleri)
525724.jpg

9.Jurassic World
jurassic-world-poster-mosasaurus.jpg

10.The Man from U.N.C.L.E. (Kod Adı: U.N.C.L.E.)
9po0gm.jpg

Not: Liste sadece izleyip de beğendiğim filmlerden oluşmaktadır. Güzel olmasına rağmen izlemediğim için listemde olmayan filmler olabilir.

Sizce 2015 yılının en iyi filmleri hangileri?

Son düzenleme:
---> 2015'in En İyi 10 Filmi (Kişisel Görüş)

The Wedding Ringer hariç hepsini izledim.

Çok bereketli bir sene oldu. Bu yüzden şanslıyız. Sıralama yapmayı pek beceremem kararsızlığımdan dolayı ama hayranlığımdan dolayı sanırım Marvel filmlerine öncelik verirdim.

Mad Max: Fury Road görsellik, ses ve sinematografi açısından oldukça sükse yapsa da içi boş ve konusu çok dağınık bi remake filmi. Ama dediğim gibi ses ve görsellik filmi çok çekici yapıyor. İçerdiği aksiyon ve oyunculuklar da filmi gayet izlenebilir bir noktaya taşıyor. Keşke konusu biraz daha iyi olsa ve kopuk kopuk olmasaymış. Yılın filmi mi dersen. Zannetmiyorum.

Ant-Man gerçekten inanılmaz bir yapıt olmuş. Marvel hiç umulmadık yerlerden hiç umulmadık şeyler çıkarıyor. Muhteşem bir efect ustalığı söz konusu. Komik, macera dolu, bolca aksiyon içeren, hem yetişkinlere hem çocuklara hitap eden oldukça emek harcanmış bir Marvel eseri. Bence yılın beklenmedik bir şekilde sükse yapan en iyi filmi.

Chappie beni baya etkiledi. Niye bilmiyorum belki duygusal bi anıma denk geldi ama çok sevimli bir robot. İzlenir.

Focus beni Will Smith'den soğutan filmdir. Beğenemedim.

The Martian gerçekten Oscarlık bi film. Muhteşem bi sinematografi daha.

The Revenant için diyecek bişey yok. Sadece şunu temenni ediyorum; E artık bu film En iyi erkek oyuncu oscarını almalı. Lütfen artık yani. DiCaprioForever :)

Alev Deneyleri beklentimin çok altında kaldı. İlk film nerde bu film nerde. Yazık etmişler.

Jurassic World ilk seriyi devam ettirmişler. Cidden güzel olmuş. Ben çok sevdim. Ama akademi pek sevecek gibi durmuyor.

Ultron Çağından çok şey beklediğim için midir bilmiyorum olmamış dedim kendi kendime. Ama yinede kolay iş değil böyle bi kastı kurup herkesi eşit şekilde ekrana sunmak.

The Wedding Ringer hariç hepsini izledim.

Çok bereketli bir sene oldu. Bu yüzden şanslıyız. Sıralama yapmayı pek beceremem kararsızlığımdan dolayı ama hayranlığımdan dolayı sanırım Marvel filmlerine öncelik verirdim.

Mad Max: Fury Road görsellik, ses ve sinematografi açısından oldukça sükse yapsa da içi boş ve konusu çok dağınık bi remake filmi. Ama dediğim gibi ses ve görsellik filmi çok çekici yapıyor. İçerdiği aksiyon ve oyunculuklar da filmi gayet izlenebilir bir noktaya taşıyor. Keşke konusu biraz daha iyi olsa ve kopuk kopuk olmasaymış. Yılın filmi mi dersen. Zannetmiyorum.

Ant-Man gerçekten inanılmaz bir yapıt olmuş. Marvel hiç umulmadık yerlerden hiç umulmadık şeyler çıkarıyor. Muhteşem bir efect ustalığı söz konusu. Komik, macera dolu, bolca aksiyon içeren, hem yetişkinlere hem çocuklara hitap eden oldukça emek harcanmış bir Marvel eseri. Bence yılın beklenmedik bir şekilde sükse yapan en iyi filmi.

Chappie beni baya etkiledi. Niye bilmiyorum belki duygusal bi anıma denk geldi ama çok sevimli bir robot. İzlenir.

Focus beni Will Smith'den soğutan filmdir. Beğenemedim.

The Martian gerçekten Oscarlık bi film. Muhteşem bi sinematografi daha.

The Revenant için diyecek bişey yok. Sadece şunu temenni ediyorum; E artık bu film En iyi erkek oyuncu oscarını almalı. Lütfen artık yani. DiCaprioForever :)

Alev Deneyleri beklentimin çok altında kaldı. İlk film nerde bu film nerde. Yazık etmişler.

Jurassic World ilk seriyi devam ettirmişler. Cidden güzel olmuş. Ben çok sevdim. Ama akademi pek sevecek gibi durmuyor.

Ultron Çağından çok şey beklediğim için midir bilmiyorum olmamış dedim kendi kendime. Ama yinede kolay iş değil böyle bi kastı kurup herkesi eşit şekilde ekrana sunmak.

Dicaprio konusunda kesinlikle katılıyorum. Alması lazım, alacaktır da zaten. Geçen yıl nasıl Eddie Redmayne'in ödülü alacağı kesindiyse bu yılda Dicaprio'nun ödülü alacağı kesin bence.

Labirent: Alev Deneyleri Ben bu seriyi sevdim.
İlk film harikaydı. 2. seriyi de beğendim aslında. Tarzım olmamasına rağmen gayet hoşuma gitti film.

Labirent: Alev Deneyleri Ben bu seriyi sevdim.
İlk film harikaydı. 2. seriyi de beğendim aslında. Tarzım olmamasına rağmen gayet hoşuma gitti film.

İlk film mükemmeldi. Bu ikinci filmin fragmanlarını falan izleyince beklentim çok azaldı. Çok kötü bir film olacağını düşünüyordum ama beklentilerimin çok üstünde bir film olmuş.

İlk film mükemmeldi. Bu ikinci filmin fragmanlarını falan izleyince beklentim çok azaldı. Çok kötü bir film olacağını düşünüyordum ama beklentilerimin çok üstünde bir film olmuş.

Devam niteliğinde bir film olunca ilki gibi etki bırakmayabilir ama ben çok beğendim. Hala bazı yerlerde merak ediyor insan sonrasında ne olacak diye. O merakı uyandırmak da önemli :)

bunların arasından benim için ilk üçü de:

1- The Martian
2- Chappie
3- Mad Max Fury Road

Mad Max: Fury Road,en iyilerden zannımca :1202bu0:

Yenilezler: Ultron Çağı'nın yerini Kod Adı: U.N.C.L.E. aldı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri