sensiz olmaz
Kayıtlı Üye
Tabletler bence hayatımızı akıllı telefonlardan daha fazla kolaylaştırdılar. Pek çok editör arkadaşım buna itiraz etse de akıllı telefonlar hiç bir zaman tabletlerin bizlere yaşattığı konforu sunamayacaklarını şiddetle savunuyorum. Ancak hemen herkes gibi bende akıllı telefonların hayatımızda daha çok yer aldığını da kabul ediyorum. Şu model, bu model neden listede yok demeyin. Sektörde elbette birbirinden güzel model tabletler var ki ben Windows tabletleri cidden çok sevsem de sunduklarına karşı pahalı olduğunu söyleyebilirim. Şimdi size kısa kısa 2014 yılı için belirlediğimiz 3 tabletten bahsedeceğiz.
Hep beraber göz atalım !
Apple iPad Air 2
Biliyorum seveni de çoktur sevmeyeni de ama bir gerçek var ki oda bu adamlar bu işi yapmayı biliyorlar. Tasarım harikası bu tablette 2 GB Ram bulunmakta. 9,7 inç, 1536 x 2048 çözünürlük, iOS 8 işletim sistemi, Apple A8X Triplecore 1500 mhz işlemci bulunuyor Apple iPad Air 2 de. 7340 mAh batarya, stereo hoparlör ve 128 GB depolama alanı da özelliklerinden bazıları
Google Nexus 9
Google Androiod 5.0 Lollipop işletim sistemi ile Mareial Design birleştiğinde Nexus 9 için cidden güzel tanımlaması hafif kalacak. Cihaz HTC tarafından üretiliyor. 64-bit Tegra K1 SoC ve 2GB of RAM, stereo hoparlör, 6700mAh batarya gibi özellikler için gayet uygun da bir fiyat etiketi var
Sony Xperia Z3 Tablet Compact
En ince, en hafif ve compact gibi özellikleri bir arada taşımak öyle kolay mı zannediyorsunuz. Peki ya bunların yanına performans canavarı Snapdragon 8.01 i kalbinde taşımasına rağmen bir o kadar da batarya dostu olması ? Ya 3GB ram ile beraber gelmesi ?