2014 Nisan Ayı , Aylık Burç Yorumları

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Koç

Sevgili Koçlar,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu seyridir. Bu seyir özellikle ikili ilişkilerde ve maddi konularda, bir içe yönelişin, karmaşık ve bizi rahatsız eden meselelerden uzak durma arzumuzun işaretçisidir. Gerçeklerden ziyade, yaratmak istediğimiz bir dünyayı ve ilişkileri kendimizce ele almak isteriz. Olumlu yönü ise, bizi karmaşaya sürükleyen ya da rahatsız eden mevzular üzerinde rahatlamak arzumuzun işaretçisidir.

7 Nisan tarihinde, Merkür burcunuzda ilerlemeye başlar. Bu da fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade etmeniz anlamına gelmektedir. Ancak ikili ilişkilerde partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkilerden bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekmektedir.

15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasıyla bu dönemde bütünüyle öne çıkmaya hevesli, duyguları istediği şekilde ifade etmek, işbirliğine yanaşmamak gibi bir durum ortaya çıkabilir. Ancak ikili ilişkilerde bizden farklı düşünen insanlarla dengeyi muhafaza etmemiz gerekmektedir.

20-23 Nisan tarihlerinde Boğa burcunda Güneş ve Merkür geçişi söz konusudur. Hem mali konular üzerinde sağlam adımlar atma arzumuzu, hem de kazanç anlamındaki meselelerde ciddiyetle durmayı sağlayan bir etkidir.

29 Nisan tarihi bu ayın ikinci önemli ilişkisi olarak dikkati çeker, çünkü bir güneş tutulması meydana gelecektir. Bu tutulma, maddi konulardaki kazançlarımız anlamında önemi iyice vurgular. Olayları kendi akışına bırakmak yerine, sağlam ve geleceğe dönük yeteneklerimiz değerlendirilmelidir.

Boğa

Sevgili Boğalar,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Bu geçişi Boğa burcu için her zaman olumlu bulmuşumdur. Çünkü hem ilişkilerde verici, ılımlı, şefkatli yaklaşımların göstergesi, hem de kişilerin çevresiyle olan temasında huzur ve güzellikleri arzuladığını işaret eder. İlişkilerde hiçbir zaman bencil durumlar söz konusu değildir. Güzellikleri kendine çekmek ister.

7 Nisan tarihinde Merkür, Koç burcunda ilerleyecektir. Bu dönemde iç dünyamızda kimi zaman agresif düşünmeye, olayları gerginlikle ele almaya neden olabilir. Boğa'ların bu dönemde kendilerine olumlamalarda bulunmalarını, stresten uzak durmalarını, zihinlerini daha güzel şeyler için kullanmalarını tavsiye ederim.

15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasıyla, iç dünyamızda hezeyanlara ve sabırsızlıklara yol açabilir. Boğa'lar sakin insanlardır, ancak ay tutulması öncelikle iç dünyada rahatsızlıkların ele alınmasını söyler.

20 ve 23 Nisan tarihlerindeki Güneş ve Merkür geçişleri, burcunuzda meydana gelir. Bu da rahatlatıcı bir etkidir. Ay tutulmasının yarattığı agresif hali sakinleştirir. Daha ılımlı, risk almadan düşünceleri ifade edebilmeyi tetikleyecektir.

Nisan ayının son etkisi, 29 Nisan tarihinde burcunuzda oluşacak güneş tutulmasıdır. Güneş tutulması, son dönemlerde yaşanan deneyimlerden ders alındığını, bundan sonra maddi ve manevi anlamında çok daha sağlam adımlar atmaya kararlı olmanızı sağlar.

İkizler

Sevgili İkizler,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Kariyer hayatıyla ilgili konularda ve aşk yaşamınızı ilgilendiren meseleler üzerinde etkili görünmektedir. Kişi özellikle mesleki konular üzerinde ilişkilerini gözden geçirmelidir. Hesaba dayalı bir meslek grubunda çalışıyorsanız, dağılmadan hareket etmek gerekir. Ayrıca aşkta vericilik anlamında ilişki gözden geçirilmelidir.

7 Nisan tarihinde Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir sizler için aktif bir iletişimin simgesidir. İkizler, zaten iletişimin öncüsü kişilerdir. Bu dönemde bir takım girişimlerde bulunmak için öne çıkmaya hazırlardır. Fikirleri ifade ederken de dozu ayarlamakta fayda vardır.

15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasıyla ileriye dönük hedefler anlamında istekli, aç, aktif olduğunuzun işaretçisidir. Spontane tepkilerde bulunmadan önce ortam şartlarına bakılmalıdır. Yetenekleri öne sürerken şartları da göz önüne almak dengeli olacaktır.

20-23 Nisan tarihlerinde Güneş ve Merkür Boğa geçişi olacaktır. Bu geçişler, iç dünyamıza yönelerek kendimizi huzur ve emniyet anlamında önemsememize neden olacaktır. Biraz daha sakin ve bilinçli davranmanın önemli olduğunu fark edeceğiz. Daha sağlam adımlar atmanın önemli olduğunu göreceğiz.

29 Nisan tarihinde güneş tutulması Boğa burcunda gerçekleşecektir. Son 1,5 yıllık süreçte genel olarak yaşamsal meselelerde edindiğimiz tecrübeleri, bizi güvensiz hissettiren deneyimleri süzgeçten geçireceğiz. Bu güneş tutulması da bizim artık sağlam adımlar atmak doğrultusunda olduğumuzu, paranın önemini, güven içerisinde yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızda bir joker karttır.

Yengeç

Sevgili Yengeç,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Bu geçiş, dünyayı, evrensel hayatı, sevgiyi, birlik ve beraberlik duygusunu, inancı, sevginin önemini, ilişkilerde merkez alacağımız bir enerjidir. Hayatın bütün zorluklarına rağmen paylaşmanın, ılımlı olmanın önemini düşüneceğimiz bir geçiş olacaktır.

7 Nisan tarihinde kariyer hayatıyla ilgili konularda Merkür Koç burcunda ilerleyecektir. Yengeçler her ne kadar kabuklarında saklanmayı sevseler de, bu güçlerini toparlamak için yaptıkları bir bekleme halidir. Kendinize güven duyduğunuz, iletişim anlamında öne sürmek istediğiniz düşünceleri, projeleri ve planları kabul ettirmek isteyeceksiniz. Ancak evdeki o huzur kısmını mutlaka yerli yerinde ve dengede tutmak gerekir.

15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulması kariyer evimizde gerçekleşecektir. Bir takım gelişmeler iş hayatınızda olabilir. Yeni bir başlangıç yapma arzusu denebilir. Ancak dengeyi öyle bir sağlamalıyız ki, hem evde hem de dışarıda huzuru bozmamamız gerekir. Unutulmamalıdır ki, ay tutulmaları bir bitiştir.

20 ve 23 Nisan tarihlerinde, Güneş ve Merkür Boğa burcunda seyrine başlayacaktır. Bu enerjiyle olumlu çalışabilirsiniz. Sağlam hareket edeceğiz. İleriye dönük hareketler anlamında durumumuzu irdeleyeceğiz. Sosyal ilişkilerimizde sağlam adımlar atmaya önem verip ve güven hissi veren unsurları gözden geçirmeye çalışacağız.

Nisan ayının ikinci önemli tutulması, 29 Nisan tarihindeki Boğa burcunda güneş tutulmasıdır. Bu tutulma son 1,5 yıl içerisinde hayatta olup bitenleri, sosyal ilişkileri, toplum içerisindeki konumu, maddi ve manevi kazançları ele almamız yönünde etkilidir. Deneyimler ve şartlar unutulmamalıdır.

Aslan

Sevgili Aslan,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Bu geçiş, ortaklaşa kazanç ilişkilerimizi ele almamızı gerektiriyor. Enerji ihtivasında rahatlık hali vardır, bunlar bırakılmalıdır. Yaşadığımız ilişkiler, destekler, bağlantılar dikkatle ele alınmalıdır. Gelirimiz, giderimiz ve yatırımlarımız piyasanın şartlarına göre değerlendirilmelidir.

7 Nisan tarihinde Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. Biz de istekli bir şekilde düşüncelerimizi, inancımızı, hayata bakış açımızı öne sürmekten hoşlanıyoruz. Farklı bakış açılarına tahammülsüzlük gösterebiliriz. Ancak Aslanlar son derece yüce gönüllüdür, fikirlerini açıklarken karşı tarafın düşüncesini almalarında yarar vardır.

15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasında, bir yanımızla kendimizi haklı göreceğiz ve öne atılmak isteyeceğiz, ancak diğer taraftan da çevresel ilişkilerde bunun ayarını tutmamız lazımdır.

20 ve 23 Nisan'da iki geçiş boğa burcunda gerçekleşecektir. Bunlar Güneş ve Merkür geçişi olacaktır. Bu iki geçişte, sizler için önemli olan toplum içerisinde imajınız, maddi ve manevi kazancınız olacaktır. Bunların verdiği huzur ele alınmalıdır. Kariyer hayatıyla ilgili kafa karıştıran soruları cevaplandırmak için çok daha bilinçleneceğiz.

Nisan ayında ikinci vurgulayıcı nokta ise Boğa burcunda oluşan Güneş tutulmasıdır. Bu tutulma son 1,5 yılda edinilen deneyimlere göre kişinin sağlam adımlar atmak istediğini gösteriyor. İç ve dış dünyadaki dengeleri sağlıklı bir şekilde oturtmak için, kariyer konularında daha akıllıca hareket edilmelidir.

Başak

Sevgili Başak,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Karşıt burcunuz olan ilişki evinde meydana gelecektir. Bu geçişlerde her zaman bir ılımlılık hali vardır. Sular sakince akar. Böylece biz de özellikle partnerin bize yönelişinde bir şefkat duygusunun hakim olduğunu görürüz. Böyle olduğu için de bu geçişler Başaklar için sakinleştirici ve şans getirici olmuştur.

7 Nisan tarihinde Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. Başaklar o muhasebeci zihinleriyle kazançlarını hesaplamaya başlar. Ancak burada çok iyi düşünülmesi gerekir. Bu enerji bir anda yanlış bir karar verdirebilir. Bazı belirsizlikler nedeniyle, çözüm bulmak amacıyla hızlı karar verebiliriz. Lütfen bu geçişte biraz ortam şartlarına bakın.

15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasıyla, öncelikle ortaklaşa kazanç ilişkilerini ele almamız lazımdır. Sadece kendine dönük bir partnerle birlikte yaşıyor ya da harcamalarda limitleri aşıyor olabiliriz. Bunlar çok akıllıca ele alınmalıdır.

20 ve 23 Nisan tarihlerinde size huzur verici Güneş ve Merkür geçişi vardır. Ay tutulmasının yarattığı gerginlik burada ılımlı hale gelir. Güvende olduğumuzu hissedebiliriz. Kendimizi daha iyi hissetmek için bir takım kararlar alabiliriz. Riskten uzak şekilde konuşuruz. Bu dikey geçişin de huzurlu bir etki yaratabileceğini söyleyebilirim.

Nisan ayının öneminin ikinci vurgulayıcısı olan Boğa burcundaki güneş tutulması burcunuzla uyumlu bir görünüm yapmaktadır. Son 1,5 yılda gelişmelere bakılmalı, özellikle çevresel ilişkilerde yakın irtibatta olunanlar, hayata bakış açısı gibi konular ele alınabilir.

Terazi

Sevgili Terazi,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlar ve kendimizi gözden geçirme anlamında önemlidir. Kafamızı karıştıran ve hayatı zorlaştıran meseleleri ele alacağız. Fakat bu ele alış sürecinde detaylara takılmak, endişeli reaksiyonlar göstermek ve sonra da oluruna bırakmak gibi gel-gitli durumlar yaşayabiliriz. Bizim burada yapmamız gereken ne kadar mutlu olduğumuzu ve verimimizi ele almaktır.

7 Nisan tarihinde Merkür karşıt burcunuzda ilerler. İlişkinizin niteliğine göre sorunlu bir beraberliğiniz varsa, agresif konuşmalara neden olabilir. Sakin bir şekilde duruma bakmak lazım. İlişkisi mutlu olan kişiler için de, birlikte olumlu yansıma altında önemli kararlar verilebilir.

15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasıyla, özellikle ilişki meselelerinde tutarsız, dengesiz bir beraberliğin rahatsız edici olabileceğini, ilişkinin sevimli bir şekilde sonuçlanmayabileceğini gösterir. Burada yapılması gereken beraberliği ele almaktır.

20 ve 23 Nisan tarihlerinde Güneş ve Merkür Boğa burcunda ilerleyecektir. Bu dönemde ortaklaşa kazanç konularını ve bütçeyi gözden geçirmeye ihtiyaç vardır. Sağlam adımlar atabilmek için şu andaki mevcut şartlara bakılmalıdır. Yatırımlar konusunda endişe taşıyabiliriz. Sağlam adımlar atabilmek için de dikkatli bir şekilde piyasanın durumu göz önüne alınmalıdır.

Nisan ayının ikinci önemli vurgulayıcısı Boğa burcunda oluşacak Güneş tutulmasıdır. Son 1,5 yıldır yaşananları mali anlamda ele almak gerekir. İlişkilerde yaşanan sorunlar, daha önceki deneyimler bu tutulmada net bir şekilde yerli yerine oturtulmuş olacaktır. Nisan ayı için tavsiyem, işbirliğinden asla uzaklaşmamaktır.

Akrep

Sevgili Akrep,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Bu geçiş sizler için her zaman olumlu bir yansımadır. Tutkulu, istekli bir şekilde ilişkilere bakmaktan yanayız. Fakat diğer yandan romantizm, ılımlılık, şefkat ararız. Dış dünyayla alakalı olan duruma bakılır. Aşkta merkeze alınanlar, bağımlılıklar, davranış şekilleri gözden geçirilir. Tutkulu bir beraberlik varsa, bu beraberlikte sevgi paylaşımları yücelir. Sorunlar varsa üstü kapatılarak yol almaya çalışılır.

7 Nisan tarihinde Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir çalışma hayatıyla ilgili konularda kendimizi tutamamaya, fikirleri açıklamaktan çekinmemeye yol açabilir. Ancak burada iş şartlarına da bakmak gerekir. İş arayanlar için bu süreç girişim isteği doğurur.

15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasında duygularımız bizi fazlasıyla esir altına alabilir. Daha agresif davranmaya yol açabilir. Buna son derece dikkat edilmelidir. Unutulmamalıdır ki bu tutulmalar dengeli hareket etmenin önemini vurgular. Çünkü bunun tersi durumunda vereceğimiz kararlar çok yanlış olabilir.

20 ve 23 Nisan tarihlerinde, karşıt burcunuz olan ilişkiler evinde Güneş ve Merkür geçişi vardır. Genel olarak Akrepler her durumu incelemek, sağlam bir şekilde anlamak, ifade etmek, güç ve kontrolü de yitirmeden kendilerine bakmak isterler. Belirsizlikler onların son derece canlarını sıkar. Bu yüzden de bu geçişte ilişkilerini ele alacaklardır. İlişkinin niteliği önem taşır. Partnerin güven uyandırması gerekmektedir.

Nisan ayında ikinci önemli vurgulayıcı ise, 29 Nisan'da Boğa burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıdır. Bu tutulmada 1,5 yıllık sürece bakılmalı, partnerle olan ilişki gözden geçirilmeli, edinilen deneyimlerle resme bakılmalıdır. İlişkisi olmayanların da kriterlerini yerli yerine oturtmuş olması gerekir. İlişkisi sağlıklı bir şekilde ilerleyenler ise maddi ve manevi anlamda yeni kararlar almaya dönebilirler.

Yay

Sevgili Yaylar,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Bu geçişte ev içi ve ailevi konular üzerinde duracağız, sevgi birliliğinin oluşmasına önem vereceğiz. Sorunların üstünü kapatmayacağız, huzursuzluklara neden olmayacağız.

7 Nisan tarihinde Merkür burçla uyumlu bir görünüm yapacak olan Koç burcunda seyrine başlar. Çocuklarla ilgili konular üzerinde düşünmenin, aktif bir şekilde fikirleri öne sürmenin işaretçisidir. Bekar Yay'lar için yeni tanışmaları simgeler. Aşk hayatında herhangi bir sorun yoksa bu dönemde fikirsel birliktelikler görülecektir.

15 Nisan'da Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasının gerçekleşmesi, hedefler ve ilişkiler anlamında önemli bir döneme işaret eder. Daha aktif bir şekilde istekleri elde etmek isteriz. Dengeleri de yerli yerine oturtmak gerekir. Çocuk sahibi olma konularında aceleye düşmemek gerekir. Çocuklarla alakalı konularda ileriye doğru düşünmek mantıklıdır.

20-23 Nisan tarihlerinde Güneş ve Merkür Boğa burcunda çalışma hayatınızla ilgili alanda etkili olacaktır. İş şartları düzgün olabilir, fakat getiri olmayınca bunlar sorgulanabilir. Alternatifler yoksa, şu andaki mevcut durumu sürdürmeleri gerekir.

29 Nisan tarihindeki güneş tutulması, son 1,5 yılda yapılan işlere, şu andaki mevcut duruma, elde edilen gelire göre analizde bulunmaya neden olur. Bu dönemde mevcut iş sorgulanabilir.

Oğlak

Sevgili Oğlak,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Bu seyir burcumuzla uyumlu bir görüntü yaptığı için, çevremizdeki insanlarla olan ilişkilerimizde ılımlı ve dikkatli hareket edeceğiz.

7 Nisan tarihinde Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. Yuvamız içerisinde fikirlerimizi bir hayli aktif ve ateşli bir şekilde ifade ediyoruz. Eşimizle birlikte bir yuva içerisinde konuşmalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Mesleki konular üzerinde, toplumsal meseleler üzerinde iç bölgemizde konuşacağız.

15 Nisan'da Terazi burcunda oluşacak Ay tutulması bir değişimin işaretçisidir. Önümüzdeki süreç içerisinde evimizle ilgili meselelerde aktif kararlar almaya hazırız. Eğer sorunlu bir yuvamız varsa, burada ilişkilerde bir takım problemler varsa, ay tutulması bunları açığa çıkaracaktır. Doğal olarak da bizim hem toplumsal ilişkilerimizde hem de ev içerisinde dengeli ve ahenkli olmamız lazımdır.

20 ve 23 Nisan tarihlerinde, 3 gün arayla Güneş ve Merkür Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu aşk hayatıyla ilgili konularda, maddi ve manevi konularda kuvvetli bir geçiştir. Dengeli, ahenkli ve huzur duygusunun burada etkin olacağını düşünmekteyim. Ay tutulmasının yarattığı bir takım agresif reaksiyonlar düzenlenecektir.

29 Nisan tarihinde aşk evimizde meydana gelecek güneş tutulması, geçtiğimiz 1,5 yıllık süreç içerisinde yaşadıklarımızı, aşk hayatımızı, maddi ve manevi konulardaki düşüncelerimizi, huzur ve güvenlik duygusuna verdiğimiz önemi ölçüp tartma anlamında kıymetlidir. Aldığımız derslere ve edindiğimiz tecrübelere bakacağız. Şimdi bakış açımız aşka çok daha farklı olacaktır. Daha sağlam kararlar vermeye çalışacağız.

Kova

Sevgili Kova,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Bu geçiş mali konular üzerinde, özellikle evimizle ve ailemizle ilgili konularda kazanç durumumuza bakmamız gerektirir. Bu geçişte hırs, rekabet gibi duygular yoktur, daha ılımlıdır. Biraz huzur duygusunu önemsemek, kendimizi rahat hissetmek için hareket edeceğimiz ulvi bir enerji denebilir.

7 Nisan tarihinde Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda aktif bir şekilde öne çıkmanızı sağlar. Ellerle yapılan meslekler, iletişime dayalı uğraşlar, eğitimle alakalı meseleler, yetenekli olduğumuz alanları geliştirme yönünde de Merkür Koç burcu seyri olumludur. Çevremizle yakın ilişkileri detaylı bir şekilde ele alacağız, bunu iletişimde aktif bir süreç olarak değerlendirebiliriz.

15 Nisan'da Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasıyla fikirlerimizi, duygularımızı ve düşüncelerimizi ifade etme konusunda çok özgür davrandığımızı göreceğiz. Yeni bir iş arayışı, çevre değişimi, çevremizdeki insanlarla olan irtibatta öne çıkmaya hazırız. Fakat bunun altyapısının çok güçlü olması gerekir ki, kararlarımızı verirken doğru bir adım atmış olalım. Aceleci kararlar vermekten de uzak durmamız gerekir.

20 ve 23 Nisan tarihlerinde, 3 gün arayla Güneş ve Merkür Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir bizim için iç dünyamızda, evimiz sınırları içerisindeki huzuru önemsediğimiz bir dönemdir. Yatırımların doğru bir zamanda olup olmadığına bakılmalıdır. Bu dönemde huzur duygumuz son derece yükselir. Biraz dinlenmek, aileyle haşır neşir olmak anlamında da bu iki enerjiyi olumlu yönde görmekteyiz.

29 Nisan tarihinde güneş tutulması Boğa burcunda gerçekleşiyor. Demek oluyor ki son 1,5 yıla bakacağız, ev alanı içerisinde neler yaptık, kazanç getirici işlere yöneldik mi, kendimizi nasıl ifade ettik, neler bize huzur verdi, borcumuz arttı mı, yaşam standartlarımız ne durumdaydı gibi durumlar göz önüne alınmalıdır. Bunlar ele alındığında artık önümüzdeki yola bakmamız gerekir.

Balık

Sevgili Balık,


Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs'ün burcunuzda seyrine başlamasıdır. Yılın en güzel enerjilerinden biridir. Özellikle ilişki meselelerinde, yakın çevreyle ilgili temaslarımızda, mali konular üzerinde oturup bir düşünürüz. Bazen üstünü örttüğümüz, iyi niyetimiz nedeniyle gözden kaçırdığımız bütün yaşamsal konular, toplumsal meseleler üzerinde şimdi önümüze bakalım deme vaktidir. Fakat bunu yaparken de iyimser tavırlar içerisinde olabiliriz. Sevgiye, şefkate, merhamete ihtiyacımız vardır. Negatif insanlar pek gözümüze gözükmesin isteyeceğiz.

7 Nisan tarihinde Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. İletişim anlamında olsun, zihinsel anlamda olsun bütünüyle kendimizi maddi kazanç konularına doğru odakladığımızı gösterir. Tabii bu odaklanmada yer yer çabuk kararlar vermek, yer yer bekleyip detayları görmek hissiyatı yüksektir. Söylediğinizin sözlerin doğru olduğunu düşünebilirsiniz, halbuki piyasanın şartlarını göz önüne alarak fikirlerimizi ifade etmek faydalıdır.

15 Nisan'da Terazi burcunda oluşacak Ay tutulması, bu aks üzerinde önümüzdeki dönem itibariyle birçok kez tekrarlanacaktır. Burada esasen ay tutulması bir bitişin göstergesidir. Kişi kendisini hevesli bir şekilde öne sürme ihtiyacında olabilir. Enerjisi oldukça yüksektir. Karlı çıkacağı yatırımlara yönelecektir. Ani ve fevri kararlar vermek bizi sonradan zor durumlara düşürebilir. Bütçenin kıstaslarını çok iyi kurgulamak gerekir.

20 ve 23 Nisan tarihlerinde, Güneş ve Merkür üç gün arayla birbirlerine arkadaşlık edecek. Burada çevremizdeki girişimlerin özünde maddi konular önem arz eder. Ayrıca huzursuz ve güvensiz yaşadığımız çevre ilişkileri varsa, çevre ilişkisinin değişip değişmemesi sorgulanabilir. Değerlere sahip çıkmak ve kendimizi huzurda hissetmek arzusu merkezde yer alıyor.

29 Nisan tarihinde Boğa burcunda güneş tutulması meydana gelecektir. Özellikle son 1,5 yıllık süreç içerisinde çevrenizle alakalı bir takım gelişmeler olduysa, bilginizi geliştirme, maddi ve manevi kazanç elde etmek anlamında bir takım kararlar aldıysanız ve deneyimler kazandıysanız, bunların ele alınması gerekir. Bu deneyimleri göz önüne alarak bundan sonraki yola bir bakmayı işaret eder. Sahip olduğumuz değerlere bilinçli bir şekilde bakmamız gerekiyor.
 
Son düzenleme:
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst