2013 LYS açıklandı!

2013 LYS sonuçları açıklandı.Sınava giren adaylar bu adresten sınav sonuçlarına ulaşabilirler.

Forumumuzda benim gibi bu yıl liseyi bitirmiş adayların olduğunu biliyorum.Belki bu yıl tekrar giren adaylarımız da vardır.İsteyenler sonuçlarını paylaşırlarsa tercihler hakkında da konuşabiliriz.Faydalı olacağını düşünüyorum.

2013 ÖSYS Tercih Kılavuzu için tıklayın.

---> 2013 LYS açıklandı!

TM'ciyim .. Puanım 426.. Ama İstediğim Yere Yetmiyor :(
KaLdık Mı Seneye :I

Biraz Kafayı Üşüttüm Sanırım GüLesim GeLiyor PsikoLojik BunaLım :I

---> 2013 LYS açıklandı!

Aynen bende.Sanırım bu sene tercih yapacağım.İkinci seneye kalmak istemiyorum.Geliyor mu istediğiniz bölüm?

Puanın kaç?

İstediğim bölüm gelir de yer gelmez xD

Benden sana deneyimli biri olarak bir öneri;yapamayacağın şehirde ve bölümde okuyacaksan kesinlikle yazma bırakırsan puanın kırılır benim gibi okul puanı yüzünden 50 bin kişi geriye düşersin :)

---> 2013 LYS açıklandı!

Puanın kaç?

İstediğim bölüm gelir de yer gelmez xD

Benden sana deneyimli biri olarak bir öneri;yapamayacağın şehirde ve bölümde okuyacaksan kesinlikle yazma bırakırsan puanın kırılır benim gibi okul puanı yüzünden 50 bin kişi geriye düşersin :)

Puan önemli değil de sıralamalar sınırda.MF-3 12.000 MF-4 10.000.Ailem tıp yazmamı istiyor.Tıp olduktan sonra nerede olduğunun bir önemi yok hatta Sivas'ta yaşadığım için orası olursa daha iyi olur.Sivas tıp 11.800'le almış geçen yıl.Gelir büyük ihtimalle.Ama ben mühendislik istiyorum.İTÜ Makine ve İnşaat geliyor.ODTÜ İnşaat da geliyor.Açıkcası ne yazacağım konusunda hiç emin değilim.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Marangozluk iyi hoş da parası az yav :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri