2013 Kot Pantolon Modelleri Bayan

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
forumdasbayankotmodel.jpg

2012 yılında kısa ve dar olan kot pantolonlar 2013 yılında yine eskiye dönüyor, uzun ve bol paça pantolonların moda olacağı 2012-2013 kış sezonu ürünleri görücüye çıkmaya başladı bile.

forumdasbayankot1.jpg

forumdasbayankot2.jpg

forumdasbayankot3.jpg

forumdasbayankot4.jpg

forumdasbayankot5.jpg

---> 2013 Kot Pantolon Modelleri Bayan

Pantolonları siz yorumlarsınızda, bu bağyanlar benim tarzım değil, teşekkürler Emine xD

paçalar bollaşmış yine eskiye dönüş ben severim gerçi eline sağlık

ben ispanyol paça sevmiyorm tamamının bol olması daha hoş , eskilere yakıştırıyorm onu :) şimdiki gençlerin bu tarz pantolon giymesi hoşuma gitmiyor nedense :) :)

Teşekkürler Ball :)

2.resimdeki bayan bence tarzın olabilir mastor :pp güzel kız benim tarzım :vala_02: :vala_02:

2.resimdeki bağyan fena değil amma o da çok zayıf, çubuk kraker gibi xD

Benımla deyılsın
hih2.gif

sen çubuk kraker görmemişsin :vala_02: neyse xD
bence kız çok hoş ama tabi balık etli istiyosan senin için de bi kaç pantolon modeli koysunlar :vala_02:

ben kot fazla giymiyorum cunki ustume oturan bulamiyorum :) bu sene birsuru.dnedim olmadilar. gece gittigimde bol paca gordum cok.begendim cokta guzel oldu. son resimdekinden bu sene ayni.model bulamadim :( en sondaki cok hos. digerleride guEl ama ben giyemiyorum :)

Bendeniz kot giyimden pek hoşlanmıyorum. İnsan giyince şıkır şıkır,fıkır fıkır olmalı. Hurdaya atılmış araba gibi görünüyor benim gözüme. Hem erkek hem kadın için.
Kadın için şöyle; beyaz ütülü bir pantolon, üstüne ipek bir gömlek, ayağa harika bir ayakkabı,İnce bir çorap. Heyt be var mı böyle kıyafet gibisi. Kadın dediğin çekici olmalı zarif olmalı, hanımefendi olmalı. Tek tip giyinmiş çinli işçiler gibi; olur mu?.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri