2012'de Bacaklardaki En Seksi 5'li

ashli

Bayan Üye
17261.jpg

2011 kış sezonunun sonlarına doğru trendlere katılan en seksi 5'liyi seçtik. Seksi bacak açılımı 2012'de de devam ediyor.

17262.jpg

Arkadan desenli çoraplar

Hem yaratıcı, hem de çok seksi tasarımlardan mutlaka bir tane alın! Kurdele deseninin podyumlarda sıkça kullanıldığını da hatırlatalım!

17263.jpg

Dizüstü çoraplar

Lolita kız imajı yeniden canlandı! Retro akımın da etkisiyle pek çok marka dizüstü çorap üretmeye başladı. Kısa ve kalın bacaklarınız varsa tavsiye etmiyoruz.

17264.jpg

Yün çoraplar

Eskiden 'yünün neresi seksi' diye sormanızı anlayabilirdik, ama bu çoraplar eski anlayışı tamamen değiştiriyor. Farklı desenlerdeki bu çoraplar tayt formunda da çok şık! kış aylarını 'ısıtmak' isteyenlere duyurulur!

17265.jpg

Uzun çorap

Jartiyer akımına alternatif olarak sunulan bu çoraplar basenlere kadar çıkıyor. Hem çok rahat kullanılabiliyor, hem de herkeste mükemmel bir görüntü yaratıyor. Yılbaşı partilerinizde mini şort giymeyi düşünüyorsanız hemen bir tane alın!

17266.jpg

Kadife taytlar

Kadife şaşırtıcı bir şekilde moda dünyasına geri döndü. Trendlerin en güzeli tayt da artık kadifeye sarındı. Gece şıklığı için pırıltılı bir bluzla kombinleyin.

---> 2012'de Bacaklardaki En Seksi 5'li

Yine Aslı İmzalı Müthiş Bir Konu :pp

Moda'nın İçinde Sözü Geçen Birisi Olsam, Seni Türkiye'nin En Ünlü Modacısı Yapardım xD Buraya Yazıyorum..

---> 2012'de Bacaklardaki En Seksi 5'li

Yine Aslı İmzalı Müthiş Bir Konu :pp

Moda'nın İçinde Sözü Geçen Birisi Olsam, Seni Türkiye'nin En Ünlü Modacısı Yapardım xD Buraya Yazıyorum..
Aslı imzalı ama ne kadar müthiş olduğu tartışılır hahaha
Keşke modada senin sözün geçseydi o zaman
:106:
İçim fesat olsa başka türlü anlıcam kabloyu :)
Neyse güzelim konu mahvetme çık git
Teşekkürler adminim
Rica ettim sevgili üyem :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri