2012 ygs sınav soruları nasıldı?

2012 ygs sınav soruları nasıldı?

• Sorular Kolaydı

Oy: 1 12.5%
  • Sorular Zordu

Oy: 0 0.0%
  • Süre Yetmedi

Oy: 4 50.0%
  • Diğer(belirtiniz)

Oy: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
---> 2012 ygs sınav soruları nasıldı?

Diğer;

Türkçe dışında hepsi kolaydı.

maalesef süre yetmedi.. Türkçe sorularını bitirdiğimde her şeyi bırakıp gidesim geldi.. tarih kolaydı.. sanırım en iyi onu yaptım.. coğrafya da nispeten iyi sayılırdı.. ama kolay değildi.. zor sorulardı işte.. felsefede 3 bilgi sorusu vardı.. ohaaa dedim.. matematik ise hiç beklediğim gibi değildi.. kolay çıkmıştı ama zaman sorunu yüzünden soruları okumaya fırsatım bile olmadı... kısaca 25 yaş yaşlandım bu sınavla.. şu anda saçlarım beyaz emekliliğe az kaldı..

Türkçe: SoruLar uzundu ve saçmaydı. Çok vakit kaybettirdi ilk defa böyle bir sınavla karşılaşıyorum geçen yıla oranla biraz daha zordu oda uzun olduğu için.
Matematik: Beklediğimden kolaydı.
Fen bilimleri: Kolaydı zaten bekledğimin dışında bir soru yoktu fakat kalan sürede yapabildiğim kadarıyla yetindim :)
Sosyal bilimleri : Bakamadım malesef sürem yetmedi :)

Hayırlısı artık bakalım sonuçlar ne durumda olacak :)

bnce sorular kolaydı.. hepsi yorum sorusuydu. Evt kabul ediyorum Türkçenin paragraf soruları baya bi uzundu okudukça uykunuzu getircek türdendi. ama kolaydı bnce :)

Süre yetmedi. Çok saçmalamışlardı türkçe sorularını özelliklee.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri