2012 Nin Apkleri Ve Bedava M.facebook - Msn - Okey - Google

'Gülümse

:D
Prenses
ArKadaşlar bazılarınız beni bilirsiniz ve sizlere hep ben bedava m.facebook msn google ı ve androkeyi (online okey) oyununu bedava kullandığımı söylüyordum ve hala kullanıyorum Sizler için 2012 nin 30 ocak Güncel Programlarıyla birlikde Paket Halinde vereceğim Kendi kullandığım programlar bunlar olmazsa olmazlarım ve kendi backupım Eminim bu konu hit kıracak Ve tesekkürlerinizi eksik etmiyeceksiniz inşallah ...

İçindekiler
1 ) ADM Advanced Download Manager (İndirme Yöneticisidir İdm Benzeri işinize Muhakkak yarayacakdır ...)

2 ) Android Asistant 16 işlevli (Önbelleği işlemciyi uygulama geçmişini temizler ve içerisinde Dosya Yöneticisi barındırır ... Olmazsa olmazınız olacak .)
3 ) Androkey (İlk Online Sohbetli Okey oyunudur Ve Paket İÇerisindeki Şebeke Ayarıyla bedava wifisiz paketsiz oynayacaksınız !!! Avealılar Tabi WIFISIZ ONLİNE BEDAVA !)
4 ) Angel Browser (Bu browserın özelliği sizi bedava surf yaptıracak google ı bedava kullanacaksınız şebeke ayarını yaptıkdan sonra ama forumları önbellek olarak acabilirsiniz. https://google.com yazın "s"yi unutmayın WIFISIZ ONLİNE BEDAVA ! )
5 ) Animation Flip Clock Widget (Mükemmel Saat widgeti Sade Ve orjinal gibi duruyor Beğeneceksiniz ...)
6 ) AppSaver (Benim gibi Marketten İndirdiğiniz Uygulamaları Apk HAline Getirir Paylasıp Yedeklersiniz ... )
7 ) Boat Browser (Yasaklı Sitelere Girer Ve Download Ettiğiniz Dosyanın kaç kb le indiğini görürsünüz süper özelliği budur )
8 ) Facebook (Şebeke Ayarını yaptıkdan Sonra bir kere wifi ile giriş yapın duvarınızı görün ve o birkereden sonra REsimli FACE WIFISIZ ONLİNE BEDAVA !)
9 ) Fpse (Playstation 1 oyunlarınızı Android Telefonda Oynamak için Güzel Emulator)
10 ) Messenger Withyou (Wlm nin Android telefonunuza önerdiği orjinal Msn Programı ve Şebeke Ayarı ile WIFISIZ ONLİNE BEDAVA !)
11 ) Messenger (Facebook un sohbet programı mesajlasma anında mesaj geldimi diye uraşmayın mesaj geldiğinde sesli olarak uyarır sms gelmiş giibi beni bağlayanda buydu .)
12 ) Musicbox TÜRKÇE (Vazgeçilmez Mp3 İndirme programımdır mükemmel hızıyla geniş veritabanıyla Etkiliyor beni Ve sizlerinde vazgeçilmeziniz olacak)
13 ) Mx Video Player (Bütün avi - mkv - mp4 tüm video formatlarını oynatan video oynatıcısıdır)
14 ) Mx Video Codec Pack (MX video playerın Codec Dosyasıdır bunu kurmanız gerekecekdir ..)
15 ) Smart Lock Lite (Mükemmel Dosya Şifreleyici Ve özel görüntülerinizi gizlemenizi Sağlar Hepsini Denedim en iyisi bu ...)
16 ) TeamViewer (Veee Bilgisayarınızdan tanıdığınız Team artık cebinizde artık dayınızın amcanızın pcsine oturdugunuz yerden yardım yapacaksınız denenmişdir )
17 ) XpLore (Her işi Yapan Gelişmiş Dosya yöneticinizdir zaten Nokia sybiandan tanırsınız )

Vee Bonus olarak Şebeke Ayarı Metin belgesi içinde + 34 Adet Symbian bellenin mükemmel Duvar Kağıtlarını koydum Umarım Beğenirsiniz ...

alıntı

Kod:
http://hotfile.com/dl/144374108/70394ea/2012_Program_Ar.html

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri