2012 Kışının Renk Trendleri Neler?

ashli

Bayan Üye
woman05.jpg

Yumuşak renkler

Bu bahar ve yaz aylarında olduğu gibi sonbahar ve kış aylarında da yumuşak tonlar var.

Lavanta kavun gül kurusu bebek mavisi uçuk sarı…

Mod yükselten canlı renkler

Yumuşak tonları parlak detaylar ile birleştirin. Örneğin mat veya yumuşak renkli bir giysiyi parlak renkli çizme şapka eşarp veya çanta ile tamamlayabilirsiniz. Parlaktan kastımız bu yaz bolca kullandığımız canlı renkler.

Renklerin dengesini korumak önemli. Yaz aylarında canlı renkleri bir arada giymek eğlenceli ve güzel olabilir ama kışın baştan ayağa parlak giyinmek hiç hoş görünmez.

Fuşyayı siyah ve bej ile kombinleyebilirsiniz örneğin…..

Bordo mürdüm şarap renkleri

Renk istiyorum ama turuncu sarı ve kırmızı bana fazla geliyor diyorsanız bordo iyi bir seçenek. Bordo mürdüm ve şarap renkleri hemen hemen herkese yakışır.

Bu renk lüks ve çekici görünür.

Işıltılar parlak renkler

Pırıl pırıl kumaşlardan bu kış da vazgeçemeyeceğiz.

Satenler payetler pullar ışıltılı giysiler yine gözbebeğimiz olacak.

Gece mavisi

Gece mavisi nereye giderseniz gidin her zaman güvenli ve kurtarıcı bir renktir: Ofis partide alışverişte… Yeni sezonun vazgeçilmezi.

Nötr renkler

Bu renkler moda tasarımcıları tarafından her zaman tercih edilir. Her sezon bulunur. Nötr renkler çok yönlü ve kolaydır bütün renklerle kombin edilebilirler.

Beyaz siyah gri bej… Siyah en iyi nötr renktir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri