‘2011’e dönmemeli’

Farkedmez

Tanrı TÜRK'ü Korusun!
Kayıtlı Üye
Eski yönetici Ali Dürüst, lider ile aradaki puan farkı için “11 puan fazlaydı. Bu tablo G.Saray’a yakışmaz. 2 sene şampiyon olmuş bir takımın 2011’e geri dönmesi beni rahatsız eder” dedi

Galatasaray Kulübü’nün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Yenibosna’daki iş yerinde düzenlediği yemekte sarı-kırmızılı takımı takip eden basın mensuplarını ağırladı.
Yemeğe katılan eski yönetici Ali Dürüst, Galatasaray’ın gündeminde seçim olmadığını, başkanlık için adının geçmesinin ise mutluluk verici olduğunu söyledi. Dürüst, “15 sene bu işte olduğunuz vakit bunu size yakıştırıyorlar. Ancak bunun speküle edilmesi beni rahatsız ediyor. İyi niyetle temenni edenler var. Ancak spekülasyon yaparak daha farklı noktaya çekenler de oluyor. Rahatsız olduğum nokta bu. Ayrıca Futbol Federasyonu için de herhangi bir düşüncem yok. Faruk Özak’ın olmasını isterdim mesela” diye konuştu.
Makine gibi güçlü ve tecrübeli bir takım oluşturduklarını da anlatan Dürüst, “Biz iyi takım kurduk. 2 sene üst üst şampiyon oldu. İlk sene biz dahil kimse şampiyonluk beklemiyordu. Bugün puan farkı 8. Aslında 5 olsa bu çok da sorun edilecek bir fark değildi. Ancak 11 fazla olurdu. Bu tablo Galatasaray’a yakışmaz. 2 sene üst üste şampiyon olmuş bir takımın 2011’e geri dönmesi beni rahatsız eder. Bizim keşkemiz olmadı. Ancak bazı maliyetli transferleri belki yapmayabilirdik. Ancak büyük oranda isabet sağlamışızki iki sene üst üste şampiyon olduk” değerlendirmesinde bulundu.
‘Bu bir bayrak yarışı’
Bir gazetecinin, “Siz ve Abdurrahim Albayrak’ı tekrar aynı yönetimde görecek miyiz?” şeklindeki sorusu üzerine Dürüst, “Bizim bir arada olmamız için yönetimde olmamıza gerek yok. Galatasaray’da bu bir bayrak yarışıdır. Biz zaten her zaman Galatasaray’ın içindeyiz” ifadelerini kullandı.

milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri