2010 Uzman Çavuşluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak ?

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
jandarmakut.jpg

Jandarma Uzamn Erbaş Alımı 2010

Jandarma Genel Komutanlığı’nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adayların en az 8 yıllık ilköğretim/ortaokul veya dengi okul mezunu olmaları ve müracaat tarihi itibariyle (2 Ocak 2010) 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor.
Adaylar, Komutanlığın internet sayfasını ”www.jandarma.tsk.tr” inceleyerek, örneğine uygun istenen belgeleri eksiksiz olarak PTT veya kargo ile yada şahsen en geç 2 Şubat 2010 günü mesai bitimine kadar ”Jandarma Okullar Komutanlığı Uzman Erbaş Kayıt-Kabul Komisyon Başkanlığı 06835 Beytepe/Ankara” adresinde bulunduracaklar.
Başvurusu kabul edilen adayların isim listesi ile sınava girecekleri tarih, saat ve salon isimleri 16 Şubat 2010 tarihinden itibaren internet adresinden yayımlanacak.
Yazılı sınav 21 Şubat 2009 tarihinde ”Jandarma Okullar Komutanlığı Beytepe/Ankara” adresinde yapılacak. Sonuçlar aynı gün saat 19.00′a kadar ”www.jandarma.tsk.tr” internet adresinden duyurulacak.
Yazılı sınavda başarılı olan adaylar 22-27 Şubat 2010 tarihleri arasında ön sağlık, fiziki kabiliyet ve değerlendirme testi ile mülakat sınavına tabi tutulacaklar.
Kimin hangi tarihte teste tabi tutulacağı, yazılı sınav sonuçları ile birlikte sadece internet adresinden duyurulacak.

Alıntıdır !

Bütün gerekli bilgiler www.jandarma.gov.tr Personel /Öğrenci alımları adresinden öğrenebilirsiniz arkadaşlar....

Uzman Erbaşlık Ve Uzman Jandarmalık sınavına oradaki bilgileri okuyarak ulaşabilirsiniz...

2010 Uzman Jandarmalık sınavı da 25 Nisan 2010 tarihinde yapılacaktır..
Askerdeki arkadaşlarsa Uzman Erbaşlık sınavına girecekeseniz askerliğin bitmesine son 6 ay kala bilgilendirilirsiniz komutanlarınız tarafından..

Yukarıda ki adresten de öğrenilebilir ;)

Son düzenleme:
---> 2010 Uzman Çavuşluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak ?

Merhabalar Birşey Sorucaktım Msn Niniz Varmiydi Bu Konu Hakkinda

var kardes

Moderatör tarafında düzenlendi:

burdakı haberin aslı yok kardeslerim bu habere inanıp ümit baglamayın bence

Merhab Ben Suan Da Askerim Ben De Uzman Cavuş Olma L Istiyorum Amaaskerdeyken Bu Işlemleri Nasıl Yaparım Lütfen Yardım Agrı Dogu Beyazıtda Askerrim

kardeş böyle bişey varmı yokmu sadece bunu söyleyin bizde umudumuzu baglamayalım

slm ben afyonlu ali yıldırım ben lise mezunuyum uzman çavuşJANDARMA olmak istiyorum gereğini bilgilerimle arz ederim ASKERLİĞİMİ YAPMADIM YAŞ 19 HAZIRIM

PEKALA BAŞVURU İİN GEREKLİ EVRAKLAR NEDİR ? ARKADAŞLAR... adresim bilen varsa eklesin hemen evrakları yolluyayım..

edit

Msn vermek yasak arkadaşlar.

2010 uzman çavuşluk sınıva ne zaman

arkadaşlar ülkemizin durumu belli artık kps ve öss girmeyenleri adam yerine koymuyolar istersen lisans mezunu ol sizden ricam uzman erbaşlık 2010 icin bi bilgisi olan varmı izleyecegimiz yol neler bi ardımcı olun

arkadaşlar bunla ilgili ne evrak gerekiyorsa bilen biri detaylı bilgi verirse memnun olurum

arkadaslar daha hic bir bilgi yok sinav hakkinda aralik ayinda jandarma nin kendi sitesinde ogrenci alim bilgileri guncellenecektir ordan takip ederseniz dogru bilgi almis olursunuz herkese bol sanslar.baytepe ye hayirlisiyla gelip okursunuz insallah...

mrb arkadaşlar ben ahmet izmir den 2010 da uzmanlık sınavına gireceğim inşallah hayırlısı ile geçerim aşamaları başka izmirden girecek varsa irtibata geçelim msn vermek yasakmış galiba facebook tan beni bulu adımı ahmet kula diye arayın resim olarakta kuru otların içinde asker nişan almış bir resimdir bekliyorum arkadaşlar..........

slm ben afyonlu ali yıldırım ben lise mezunuyum uzman çavuşJANDARMA olmak istiyorum gereğini bilgilerimle arz ederim ASKERLİĞİMİ YAPMADIM YAŞ 19 HAZIRIM
hahahahahaha
Arkadaş burayı askeriye falan sandı galiba hahahahahaha
Askere gidince hiçbiri uzmanlığı düşünmeyecek adım gibi eminim buna.

Girin genelkurmayın sitesine bakın işte la havle vela kuvvete

Gerçi orduda sizin uzmanlık alanınız ilgili bölüm de yoktur aslında hiç başvurma ne yapacak ordu sizi hahaha

lenn bi link alcam die kayıt oldumm linkte de belırtılen kayıt yokk

ortaya bi laf atmıs cvp yok adamlara yardımcı olsana konuyu acan kardes.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri