''2009'un en iyisi biziz''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bursasporlu Ozan ve Turgay, 2009 yılını değerlendirdi.

Süper Lig’in ilk yarısında oynadıkları futbolla ön plana çıkan Ozan ve Turgay, 2009 yılını değerlendirdi.

“2009’un en iyi takımıyız” diyen Ozan, “Yeni yılın hem takım, hem de benim için çok iyi geçeceğine inanıyorum. Takımın başına Ertuğrul Sağlam’ın gelmesinden sonraki dönemde en iyi takımdık. Umarım 2010’da da aynı şekilde olur. Amacım daha iyi oynamak. Takımımın başarılı olması için çaba harcıyorum.

Agresif oluşuma gelince, hırçınlığımın vermiş olduğu bir yapı. Ama insan sahada kendisini tutamıyor” dedi. 2010’a iyi bir giriş yapacaklarını kaydeden Turgay ise, “İyi bir ekibiz ve ilk yarıda bunu kanıtladığımızı düşünüyorum. İkinci devreye de Bursaspor damgasını vuracaktır” diye konuştu.

Kupa mesaisi başladı

Bu arada Yeşil-Beyazlılar, 12 Ocak’ta Tarsus İdmanyurdu ile oynanacak Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde çalışan Timsah’ta dünkü antrenmana izinleri devam eden Zapotocny, Kirita, İvankov, Ergiç ve Batalla ile sakatlığı süren Tuna katılmadı. Soğuk algınlığı geçiren Hüseyin ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri