2009 Yaz Sezonunda NeLer Giydik_?

RaPizM^^

Bayan Üye
2009 Yaz Sezonunda Neler Giydik?


Ağaçlar çiçek açması baharın habercisiydi, vitrinlerdeki renkler ise yeni sezonun geldiğini söylüyordu. Heyecanla beklerken yaz mevsimi geldi, hafif ve rahat kıyafetlerimize kavuştuk.
2009 Yaz Sezonunda Neler Giydik?

BB88B9416F432E29043E9F7DA9973.jpg



Günler hızla geçiyor, mevsimler değişiyor. Şikayet ettiğimiz sıcak hava geride kalıyor, gece dışarı çıkacağımız zaman yanımıza ince bir hırka alıyoruz. Yakın zaman için nostalji yapıp 2009 yaz sezonunda en çok neleri giydik, neleri sevdik yakından bakmak ister misiniz?
Gladyatör Sandaletler
Şüphesiz ki yeni sezonda en asi ve en etkili çıkışı gladyatör sandaletler yaptı. Feminen ve maskülen görünümün bir arada kullanıldığı gladyatörler savaşcı ruhu sokağa taşıdı. Mini etekler, mini şortlarla birlikte giydik ve çok sevdik. 2010 yaz sezonunda gladyatörlere çok sık rastlayamayacağımızı söyleyebilirim. Sezonluk gözde bir parçaydı ve yeniden moda olmak için kendini geri çekiyor.
Uzun Elbiseler
Kadını en zarif en dişi gösteren tek parça uzun bir elbisedir. Genellikle özel davetlerde giyebildiğimiz uzun elbiseler kesimlerini yumuşatınca, desenlerinde renkler kullanınca hayatımıza girdi. Straples kesimli, V dekolteli, ince askılı uzun elbiseler gelecek sezonda da sokak modasında olacak gibi görünüyor.
Mini Kot Şortlar
Ortak sohbetlerimizden biri havanın ne kadar sıcak olduğuydu. Ortak kıyafetlerimizden biri ise mini kot şortlardı. Sıcak havalardan kaçış olarak gördüğümüz, sezonun trendi parçası gladyatör sandaletlerle birlikte giyebilediğimiz kot şortlar 2010 yaz modasında da yerini koruyacak.
Babet Ayakkabılar
Son bir kaç sezondur babet ayakkabılar moda dünyasında kendine sağlam bir yer edinmişti. Tüm yaş grubuna hitap eden, rahat ve şık babetler 2009 yaz sezonunda sevdiğimiz parçalardan biri oldu. Moda hızla değişirken beğenilerimiz de değişiyor. Babet ayakkabılar 2010 yaz modasında fetret devrini yaşayacak, yeniden moda olabilmek için tozlu sayfalarda yerini alacak.
Beyaz Pantolon
Bu sezon sokak modasında bir çok kadının üzerinde beyaz pantolon vardı. Geçtiğimiz yıllarda beyaz giyebilmek özellikle beyaz pantolon giyebilmek cesaret gerektiriyordu. Yeni sezon bize gereken cesareti verdi. Kot, keten, kanvas kumaştan yapılmış beyaz pantolonları üzerimizden çıkarmadık. Yeni sezonda da beyazın masumiyetini ve çekiciliğini görmeye devam edeceğiz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst