2009-2010 sezonunda kaban ve ceket modelleri

AySe^^

Bayan Üye
2010 kış modasının favori kaban ve ceket modelleri...

1nnyaOujMc9.jpg


2009 Sonbahar koleksiyonları ile belirlenen 2010 Kış modası kaban modelleri, soğuyan havalarla birlikte defilelerden çıkıp sokaklarda dolaşmaya başladılar.

Bakalım yeni sezonda neler var, neler yok?

2010 Kış sezonun en havalı kaban modellerinden biri önü açık bırakılan geniş yakalı kaban modelleri. Kullanan herkese zarif ve elegan bir hava verecek bu modeller, bu sezon sıklıkla karşımıza çıkacak gibi görünüyorlar.

TaPdax6IH4E.jpg


Her sezon karşımıza çıkan klasik devetüyü rengi kabanlar modelleri ile farklılık gösteriyorlar bu sezon. Renk olarak çılgınlığa kapılmak istemeyenler, ince deri kemer ile kullanılan modern klasik karşımı modelleri tercih edebilirler. Ancak klasikten vazgeçmeyenler için düğmeli ve kemerli klasik modeller de mevcut.

qdwnduO_m4G.jpg


Tdywy1x2Hks.jpg


Hangimiz soğuk kış günlerinde sıcacık bir battaniyenin altında olmayı hayal etmiyoruz ki? Bu sezona kadar ancak evde gerçekleştirebildiğimiz bu hayal 2010 kış sezonunda tasarımcılar tarafından sokaklara taşınıyor.

pdwKnuRpYrp.jpg


Deri ceketler 2009 sezonundan beri varlıklarını güçlendirerek sürdürüyorlar ancak kürk ceketler bu sezonun yeni gelenlerinden.

1nyKav6jA7b.jpg


neyKKRu2Ahe.jpg


Renkleri kullanmaktan çekinmeyenler için 2010 kış sezonu kabanlarda oldukça cesur olma imkanı sağlanıyor. Kırmızıdan pembeye, maviden yeşile hemen her renkte kaban bulmak ve çekinmeden kullanmak mümkün.

maKye6VIHXm.jpg


qddPyVR2LUv.jpg
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst