2008"in son günü!!

bat-women

Bayan Üye
SevgiLi günLük

nerden başLasam biLemiyorum ama biyerden başLicam işte:D

sabah kaLkıp okuLa gittim hafif kar vardı..dersLer faLan derken işte kar hızLanmaya başLadı.Müthiş bir görünüm vardı ama ben karı sevmediğim için eLLeyemedim biLe:)
ama beni Kartopu yağmuruna tuttuLAr..donuyordum resmen!! Bizim kızLar da ben kar sevmiyorum diye inadıma kartopu cephesi kurup 3.Dünya savaşı açtıLar:DokuL çıkışı Lojmana yetişene dek yine kartopu yağmuru vardı:(:(KamiL,kemaL ve Cengiz tuttuLar beni sokağın ortasında eLLerindeki topLar bitene dek yedirdiLer bana o topLarııı..Sonra Teyzem GeLip kurtardı beni:DBen Teyzeme kemaL"i gösterirken kemaL yere düştü zavaLLım:D:Dhahaha:175:Koptuk resmen:D

sonra sinemaya faLan gittik,Batman"ı gezdik,fotoğraf çektik:Dçok güzeL geçti:DgaLiba en güzeL yıLbaşımdıı:D

okuduğunuz için tşkLer..

ya bn asLında beyaz Rengi sevmem:D ayrıca kışı da sevmem işte ikisi karışınca karı sevmiorm:D

esasta bn kara eLLeyemem ve bana kar atarLar buna da dayanamıyorum kıştan da kardan da nefret ediyorum:D

en güzeL mevsim YAZ:D

rica ederim:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri