20 bin liraya ekstra Ziynet

AySe^^

Bayan Üye
En çok ekstraya giden sanatçılar listesinin zirvesinde Ziynet Sali var

Lütfen Ziynet, Candan Erçetin veya Funda Arar olsun

Eskiden ekstra sanatçısı dendiği zaman akla ilk Deniz Seki, Ebru Gündeş ve Sibel Can gelirdi. Şimdi istekler değişmiş. Geçen gün bayi toplantılarını organize eden bir menajer arkadaşımla sohbet ederken öğrendim ki artık Ziynet Sali, Candan Erçetin ve Funda Arar en çok istenen isimler olmuş. Candan Erçetin ve Funda Arar’ın fiyatları 35 bin TL’den başlıyormuş. Ziynet Sali’nin ise 20 bin TL’den. Özellikle Ziynet Sali’nin hiç boş vakti yokmuş. Herkes ilk önce Ziynet Sali diyormuş. Vallahi bravo. Ben şaşırdım. Neden mi? Çünkü Ziynet sessiz sedasız gidiyor bu işlere. Çok az ekstraya gidip, kameraları da yanında götürüp, “Hiç boş vaktim yok. Ayın 28 günü doluyum” edasıyla dolaşan o kadar çok sanatçı var ki. Şaşırmamın nedeni bu yani. Ziynet’in tavrı hoşuma gitti. Bu arada Deniz Seki’nin hiç istenmemesine de çok üzüldüm. Özellikle defalarca sordum. Firmalar bir dönem peşinden koştuğu Deniz Seki’ye sırt çevirmişler. Ne kötü. Yaşadığı kötü bir olay yüzünden, bu kadar güzel bir ses ve yorumun evde oturması çok haksızlık gibi geliyor bana. Tarkan için de aynı durum geçerli. Kaç tane işi iptal oldu. Ama ben inanıyorum ki, Deniz de, Tarkan da çıkaracakları albümleriyle bu durumu unutturacaklar, yeniden sahnelerde boy gösterecekler. Göstermeliler de, çünkü daha çok ama çok gençler.

"Yeniden doğmuş gibiyim"

Özge Ulusoy’u gördüm geçen gün bir defilede. Yüzünde güller açıyordu. Evlilik hazırlığı yaptığı İlker İnanoğlu’ndan ayrılmışa hiç benzemiyordu. O duyguyu çok iyi biliyorum. Allah keyfini daim etsin. Bana, “Her hafta sonu bir yerde tatildeyim. İşlerim de acayip yolunda. Kendi evimle ilgileniyorum. Yeniden doğmuş gibiyim. Dünya varmış!” deyip, yanımdan uçarcasına gitti. Akay gelinlik defilesinin de en gülen yüzlü mankeniydi. Yani, gelinlik giymediği için hiç de mutsuz, sıkkın değildi. O gün defileyi Deniz Akkaya ile izledim. Deniz’e “Gelinlik giymek ister misin?” diye sorduğumda, “Hangi kadın istemez ki. Podyumda çok giydim, ama bir kadın olarak o saf ve temiz duyguyu hayatımda da yaşamak isterim” dedi. İnşallah en yakın zamanda giyer.

SİZ UYURKEN

*** ASMALIMESCİT OTTO’DA 02.00’DE yan masamda bir kız ile bir erkek yemek yiyordu. Kız bir anda elindeki çatalı bıraktı, “Ya sana tapıyorum” diyerek çocuğun burnunu sıktı.
*** BLACKK’TE 01.30’DA tuvalette iki kadın konuşuyor. Kadınlardan birisi, “Yok kesin onu ayarlamam lazım. Kaç gündür gözüm onda” diye dert yanıyordu.
*** BEYOĞLU İMROZ 00.30’DA beş kişilik bir kadın topluluğu oturuyor. Yemek süresince o kadar eğlendiler ki, gülmekten yemek yiyemediler. Kahkahaları mekânı çınlattı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri