2 tane sorum var fazla değil :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa biliyorum geldiğimden bu yana belki başınızı çok ağrıttım ama bu forum sistemini pek bilmediğin için işin içinden çıkamadım :) .. birincisi şu saati bir türlü ayarlayamadım yaaa ayarlardan hangisini yapmam gerekiyor akşam 19:40 göstereceğine 07:40 yazıyor mesajlarda..ikinciside rep verenlerin ismini göremiyorum bu şekilde mi gözüküyor yoksa bende mi sorun var..

---> 2 tane sorum var fazla değil :))

rep verenlerın ısmı bendede gozukmuyor sanırım ozkan veya sen bole ayarlamısın semıh...

bende ordan baktım kontrol panelinden ama göremedim.. o zaman seviye yükselmesini beklicez artık :) çok teşekkür ederim cevap için :75:

rep verenlerın ısmı bendede gozukmuyor sanırım ozkan veya sen bole ayarlamısın semıh...

Hayır

Kontrol Panelinin en alt kısmında görünür

Dün bugrada ordan gördü giden repLerini

Rep veya seviyle orantılı yanılmıyorsam.
72781766.png

Aynı sorunlar bende de mevcut. Semih ilgilenir sanırım.

Jυℓιєт;1983491' Alıntı:
bende ordan baktım kontrol panelinden ama göremedim.. o zaman seviye yükselmesini beklicez artık :) çok teşekkür ederim cevap için :75:

Seviye Durup Dururken Kendilinden Yükselmez yalnız :)

Konu + Mesaj + Rep

Bide Şimdi Kontrol Edermisiniz Rica Etsem.

sevıye derken nası yanı bukadar sevıye yeterlı degılmı yada prensınkı kadar bence alakası yok semıh senın dedıgın seyle belkı yetkılıler gorebılıyodur sadece...

bndede gözükmüyor diesel..
sadece rep verilen konularım gözüküyor

e Sadece

Rep Verilen konular görünür

Siz neyi istiyorsunuzki?

Seviye Durup Dururken Kendilinden Yükselmez yalnız :)

Konu + Mesaj + Rep

biliyorum :) konu mesajdan yana sorun yok elimden geldiğince paylaşım yapıp başlılara cevap yazıyorum ;) repler ise üyelerin insiyatifine kalmış :D verselerde vermeselerde canları sağolsun ;) ben kimin bana verdiğini görmek istedim oda olur inşallah hahaha o gönderidğin resimdeki senin panel sanırım bayağı göndermişim bak bu konuda elim açıktır :23:

kımın rep verdıgı gorunmuyodu onuda sımdı gorebılıyoz semıh tamamdır yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri