bilgekhan13
Kayıtlı Üye
yanımda tanımadığım bir kızla yürürken bir olay oluyor ve beni sevdiğini söyleyip boynuma sarılıyor.O anda çok mutlu oluyorum ama bişeyler ters gidiyo ve ordan bi bahane bularak uzaklaşmaya çalışıyorum.tam o sırada bir arkadaşımı görüyorum elini sıkacağım sırada orta parmağının olmadığını görüyorum diğer eline baktığımda ondada aynı parmak yoktu.Sonra o arkadaşımla beraber yokuş bir yoldan aşağıya iniyorum bana parmaklarını kaybettiği için yaşamdan hiç zevk almadığını ümidini kaybettiğini söylüyor.bende onu teselli etmeye çalışıyrken ağlıyorum.işin garibi selamlaşırken gödüm arkadaşımla teselli etmeye çalıştığım ardakaşlarım farklı ama ben rüyamda aynı kişiymiş gibi görüyodum.
Kız boynuma sarılırken hava güneşli . yerlerde eski kaldırımlar var ve aralarından otlar yeşermiş ama arkadaşımı teselli etmeye çalışırken hava aşırı derece karanlık ve boğucu havada siyah bulutlar var.
2 gündür hiç aklımdan çıkmıyo ardaşlar sizce bu rüya ne demek? cevaplarınızı bekliyorum.
Kız boynuma sarılırken hava güneşli . yerlerde eski kaldırımlar var ve aralarından otlar yeşermiş ama arkadaşımı teselli etmeye çalışırken hava aşırı derece karanlık ve boğucu havada siyah bulutlar var.
2 gündür hiç aklımdan çıkmıyo ardaşlar sizce bu rüya ne demek? cevaplarınızı bekliyorum.