Son düzenleme:
Deathalone
Banned
---> 2.DusLerForum Üye Videosu
hahaha imparatordan slmlr xp
gzl olmus gardaş dokundur xp
hahaha imparatordan slmlr xp
video yenıLenmiş isim değişmiş küfürlü yerde benım ısmım geçmeye başlamış
sebebini söle xD
video yenıLenmiş isim değişmiş küfürlü yerde benım ısmım geçmeye başlamış
sebebini söle xD
Süper görünüyorum
ellerine sağlık,teşekkürler + rep
Süper görünüyorum
EyvAllahhahaha imparatordan slmlr xp
Hiç Bir Art Niyet Olmamasına Rağmen Arkadas İtiraz Edince Bende Değiştirmek Zorunda Kaldım.xDvideo yenıLenmiş isim değişmiş küfürlü yerde benım ısmım geçmeye başlamış
sebebini söle xD
Süper görünüyorum
Rica Ederim Dişi Kanaryap
endLesS
Webmaster
Öyle horozlar vardir ki öttükleri için günesin dogdugunu sanirlar :11:
Salla Gitsin 1-2 Kimsenin önemi yok kanka :11: İşine bak :11: Ötsün Dursun onLar :11:
Hiç Bir Art Niyet Olmamasına Rağmen Arkadas İtiraz Edince Bende Değiştirmek Zorunda Kaldım.xD
Salla Gitsin 1-2 Kimsenin önemi yok kanka :11: İşine bak :11: Ötsün Dursun onLar :11:
Ağzımdan Aldın,Ağzını Öpeyim.xD
beğenmeye biLir de sonuçta şaka yani adam 3 saat uğraşmış azcık emeğe saygı vermek ıcın bazen sesini cıkartmamak gerekir altdan almak gerekir ..
Hiç Bir Art Niyet Olmamasına Rağmen Arkadas İtiraz Edince Bende Değiştirmek Zorunda Kaldım.xD
beğenmeye biLir de sonuçta şaka yani adam 3 saat uğraşmış azcık emeğe saygı vermek ıcın bazen sesini cıkartmamak gerekir altdan almak gerekir ..
endLesS
Webmaster
Kanka Ne Demiştim ?
Öyle horozlar vardir ki öttükleri için günesin dogdugunu sanirlar
Forumda 2-3 Kişiye YaranmakLa Bişey SananLar Birkaç Kişi . 2-3 Kişiyide Yanına Destekçi aLınca oLuyor Bir Hava Tabi :R aLTdan aLmak Vs Hikaye saLLayın Gitsin Dediğim gibi eğLencenize Bakın O Devam Etsin yorumLarına okumayın Gitsin . Emeğe Saygı DuymayanLara Takacak oLursak oooo (.
Kanka Ne Demiştim ?
Öyle horozlar vardir ki öttükleri için günesin dogdugunu sanirlar
Forumda 2-3 Kişiye YaranmakLa Bişey SananLar Birkaç Kişi . 2-3 Kişiyide Yanına Destekçi aLınca oLuyor Bir Hava Tabi :R aLTdan aLmak Vs Hikaye saLLayın Gitsin Dediğim gibi eğLencenize Bakın O Devam Etsin yorumLarına okumayın Gitsin . Emeğe Saygı DuymayanLara Takacak oLursak oooo (.
endLesS
Webmaster
:11:
Yürüyün be gençler kim tutar sizi.
Emeğe saygı denen bir şey var.
Süper olmuş hahaha
rep vermiştim artık vermiyorum xD
:11:
Süpürgeli Cadı
Banned