1oo Kere Söyledim Olmadı (:

Gülümse.

Bayan Üye
Aşk ne demek ?
Aşktan yanmak ne demek ?
Kenarından bile geçmiyorsun..
Öğretemedim sana.
Senden öğrendim..
Savaşmak ne demek..

Seninle değil kendimle benim savaşım. Ben kendime kızıyorum. Kalbim ise bana. Herkese söz geçiriyorum da bir kalbime söz geçiremiyorum. Ona ne dersem diyeyim kendi bildiğini yapıyor. Seni sevmeye devam ediyor..

Kaç kere söyledim ''bırak kızım sevme'' diye.Ben kendime bunu söyledikçe , Kalbim ama ''seveceksin'' dedi. İnadına..

İnatlaşıyor benimle. Hep o kazanıyor. Kazanmasından şikayetçi değilim aslında. Sadece yediremiyorum kendime. Sevmek değil ''sevilmemek'' zoruma giden..

Bir yanlıştır yaptım. İnkar etmiyorum. Edemem de zaten. Ama bu kadar ağır olmamalı bedeli. Onsuz kalamıyacağımı bildiği için yapıyor bunu. Evet ''onsuzluk'' en büyük ceza bana.

Vazgeçilmezim dediğim tek kişi ''O''. Vazgeçemiyorum.. İstesemde yapamıyorum bunu. Seviyorum çünkü..

Ne çok söylüyorum bu sözü.Söylüyorum çünkü duygularımı ifade edebileceğim başka bir sözcük yok..

Evet belki üzülüyorum. Ama benim üzülmem onun üzülmesinden iyidir. Yeter ki o üzülmesin. Onun gözünden akan tek damla yaş benim ömrüme bedel..

Sen ağlama..
Bir damla gözyaşın yeter..
Sen üzülme gülüm..
Gamzende güllerin biter.
Yollarıma taş koysalar döneceğim.
Gözlerinden yaşlarını sileceğim..

Kendimden vazgeçicek kadar çok seviyorum. Gurur denen bir şey kalmadı zaten bende. Kendimden taviz veriyorum. Yapmam dediğim şeyleri yapıyorum. Hiçbir zaman göze alamıyacağım şeyleri gözüm kapalı yapmaktan çekinmiyorum..

Kim demiş aşıklar hep mutlu olurlar diye ?
''Hesapsız seveceksın'' canın ağzına gelse de.
Vururken yalnızlık yüzüne
Sen pay edersin gönlünü
Onlarca hüzüne..

Aşığım..
Mutluyum.
Sevıyorum..
Mutluyum.
Sonsuza kadar ''onunum'' (istese de istemese de.)
Mutluyum.
Sevilmiyorum ama yine mutluyum.

Bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ya o misal :)

1oo kere geri dönsün dedim ama olmadı ki .. :)

Son düzenleme:
---> 1oo Kere Söyledim Olmadı :)

çok güzel olmuş yüreğine sağlık..umarım birgün O da seni,senin Onu sevdiğin gibi sever..

Teşekkürler..

Hiç bi zaman benım onu sevdiğim gibi o beni sevemez.. Gücü ytmez :)

Kaç kere söyledim ''bırak kızım sevme'' diye.Ben kendime bunu söyledikçe , Kalbim ama ''seveceksin'' dedi. İnadına..

İnatlaşıyor benimle. Hep o kazanıyor...

canım zaten karşı koymadığın içni aşıksın karşı koabilsen bu aşk olmazki :eek:
karşılık beklemeden sevmek..
işte bu gercek sevgi
her zman onu bekliyecegini bnde , sende , hatta oda biliyor ;)
herşeyin hayırlısı...

güzel yazı bitanem çok begendim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri