1993 Tertipler Buraya

---> 1993 Tertipler Buraya

93 mü Öyle Bi Tertip mi Var ?
Eğer Varsa Söyleyin Onların İlk Tertibi Gelsin Ki Gidelim.
Ama Ben 93lülerin Bot Bağlayacagını Dusunemıyorum Bile

93 mü Öyle Bi Tertip mi Var ?
Eğer Varsa Söyleyin Onların İlk Tertibi Gelsin Ki Gidelim.
Ama Ben 93lülerin Bot Bağlayacagını Dusunemıyorum Bile

Kardeşim Biz 93lü tertipmi vardedik 93lü askere gidicekler dioz iyi okursan anlarsın
bu arada hayırdır 93lülerin bot baglaması zorunamı gitti?

Kardeşim Biz 93lü tertipmi vardedik 93lü askere gidicekler dioz iyi okursan anlarsın

Nw Zoruma Gidecek Aga
Siz Bot Bağlayın Ki Biz Gidelim Yani Gidince Anlarsın Demek İstediğimi Sende 94lüleri Bekliyecegin İçin
94 Diye Bi Tertip Yok Demeye Başlarsın :)

Arkadaşlar acemi acemi konuşmayın.Biz gitiğimizde pencereleri kapatmışlardı kuşlar uçmasın diye.
Şakalar, takılmalar olmasa,askerliğin tadımı olur.Botta bağlayın,kepte giyin.Arslanlar gibi gidin,arslanlar gibi dönün. Bir seslenin dağlar taşlar selama dursun. Dosta düşmana askerin ne olduğunu gösterin.Hepinizi seviyoruz.Canlarım benim.:36::36::106:

Torun torun hor görme dedeni çok bekledi seni şimdi otur izle dedeni..yaz gelir çiçek açar has torun dede kaçar..Zoruna gitmesin torun..92/1 kral tertip

125. Jandarma Eğitim Alayı Karabük/Safranbolu :) Şafak Tertemiz Bozulmamış 460 Allah Kolaylık Versin Bize Ne Diyim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri