Calliope
Bayan Üye
Arkadaşlar dün bir haber okudum çok canım sıkıldı. Bir insan müsvettesi 19 yaşında adı yerin dibine batasıca kendall jones isimli bir mahluk. Daha 19 yaşında ama içi nefret ve pislik dolu bir psikopat. Özellikle nesli tükenmek üzere olan hayvanlar olmak üzere bir çok nadir türün katili. Üstelik facebooktan defalarca hayvanseverler tarafından şikayette bulunulmasına rağmen gururlanarak yaptığı katliamların resimlerini yayınlayan bir manyak. Öldürdüğü hayvanlar arasında çok az sayısı kalan beyaz gergedanlar da var üstelik. Utanmadan da bundan zevk aldığını söyleyen bir zavallı. Asıl zevk aldığı şey neyse ağzımı bozmiycam. Resmi aşağıda,
Bunun gibi manyaklara izin veren bir zihniyeti anlamak mümkün değil. Zevk için hayvan öldüren zevk için insan da öldürebilir pekala. Bu yaratığın binlerce takipçisi hayranı da var. Tabiki yerin dibine batasıca güzel olduğu için, çoğu erkek. Tek söylemek istediğim çok geç olmadan böylesi manyaklara dur denilmeli. Yoksa doğayı kaybedeceğiz. Yaşamak için avlanılması bi nebze doğanın kanunu ama sırf zevk için zavallı hayvancıkları katletmek barbarlık. Daha ağır küfürler ediyorum şuan içimden..
Bunun gibi manyaklara izin veren bir zihniyeti anlamak mümkün değil. Zevk için hayvan öldüren zevk için insan da öldürebilir pekala. Bu yaratığın binlerce takipçisi hayranı da var. Tabiki yerin dibine batasıca güzel olduğu için, çoğu erkek. Tek söylemek istediğim çok geç olmadan böylesi manyaklara dur denilmeli. Yoksa doğayı kaybedeceğiz. Yaşamak için avlanılması bi nebze doğanın kanunu ama sırf zevk için zavallı hayvancıkları katletmek barbarlık. Daha ağır küfürler ediyorum şuan içimden..