19 yaşındaki Katil !

Calliope

Bayan Üye
Arkadaşlar dün bir haber okudum çok canım sıkıldı. Bir insan müsvettesi 19 yaşında adı yerin dibine batasıca kendall jones isimli bir mahluk. Daha 19 yaşında ama içi nefret ve pislik dolu bir psikopat. Özellikle nesli tükenmek üzere olan hayvanlar olmak üzere bir çok nadir türün katili. Üstelik facebooktan defalarca hayvanseverler tarafından şikayette bulunulmasına rağmen gururlanarak yaptığı katliamların resimlerini yayınlayan bir manyak. Öldürdüğü hayvanlar arasında çok az sayısı kalan beyaz gergedanlar da var üstelik. Utanmadan da bundan zevk aldığını söyleyen bir zavallı. Asıl zevk aldığı şey neyse ağzımı bozmiycam. Resmi aşağıda,

kendall-jones-hunter.jpg

Bunun gibi manyaklara izin veren bir zihniyeti anlamak mümkün değil. Zevk için hayvan öldüren zevk için insan da öldürebilir pekala. Bu yaratığın binlerce takipçisi hayranı da var. Tabiki yerin dibine batasıca güzel olduğu için, çoğu erkek. Tek söylemek istediğim çok geç olmadan böylesi manyaklara dur denilmeli. Yoksa doğayı kaybedeceğiz. Yaşamak için avlanılması bi nebze doğanın kanunu ama sırf zevk için zavallı hayvancıkları katletmek barbarlık. Daha ağır küfürler ediyorum şuan içimden..

---> 19 yaşındaki Katil !

kiz da guzelmis :D

bi sey yapamaz ki kimse
bagli oldugu devletten baska

en fazla sosyal medya hesaplari kapatilir

o zaman Allah hepsinin belasını versin ne diyim böyle bi pislik ile aynı havayı soluyorum, yazık değil mi ya ne günahları var hayvancıkların keşke o silahı elime verseler ah ne yapacağımı çok iyi biliyorum ben

Merhaba.

Bence aspragas haber.
Böyle bir insan,
Değil bir canlıyı öldürmek,
Elindeki ekmeğini bile canlılara yedirir.

Reklam amaçlıdır.
Kanmayalım.:18::18::18:

Saygılar.

..bu tur hayvanlar kenya milli parkda serbestce yasarlar,bir coklarida gergedan gibi olanlar koruma altindadir.resimler cakma olup hikayede hayal gucu olabilir.

Güzel Olsa Ne Yazar Yarın Öbür Gün Erkek Arkadaşını Kesmeyeceğinin Garantisi Yok.

kadının kucağında ölü leopar var nasıl fake oluyor ki resimler

Alti üstübenden 1 yaş büyük :D ben canli leopar görsem psikolojim bozulur :D

Hayvan Sever Olduğum Pek Söylenmez Ama Doğanın Dengesini Bozan İnsanlardan da Nefret Ediyorum ..

Resim gercek.Böyle resimleri olan ünlü bir mankende vardi.Afrika'da ki bazi hayvan çitflikleri ve barinaklari yüksek ücret karsiligi böyle psikopatlara öldürmesi için hyvn temin ediyor.Nat Geo'nun bu konuda yaptigi bir belgeseli de var.Sirf bu caniler icin beyaz aslan üretip , para karsiligi bu katillere satan alcaklar var.Kimse sesini cikarmiyor.Sözde hyvn haklari savunucusu Net Geo'da bile timsah avlayan,baliklara iskence eden bir sürü belgesel var.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri