»¦ Göкѕєℓ ¦«
Banned
Dünü Anlatim Ben Size Şimdi Dün Sabah Denizle Çıktık Dışarı Gezdik Gezdik Tam İnt Cafeye Gittim Ark Cam Açmak İçin Pat Telefon Geldi Bizde Mavi Gözlü Esmer Kız Var Pc Tamirini Göstercen Dedi Serkanın Annesi Neyse Gittik Şimdi Ben Pc Bakıyorum Cd Arıyorum Kız Denize Bişeyler Anlatıyor Denizde Yüzüne Bakıyor He He Dio Ama Deniz Pc Açmayı Kapamayı Doğru Düzgün Bilmez Neyse Bunda Cd Bulamadık Ben Eve Gittim İndirmek İçin Deniz Dio Olum Bu Bana Bişeyler zırvaladı Durdu Hiç Bişey Anlamadım Bende Salla Bişey Olmaz Dedim Neyse Biz Gittik Eve Tekrar Kız Kendini Övüyor Ben Pc Mühendisiyim Cart Curt Hıı O Yüzden Bi Pc Tamir Edemedin Dedim Proğramı Kuramadın Kız Dondu Kaldı Neyse Proğram Yüklüyor Baktım Ezbere Gidiyor Tık Tık Tık Bende 1 Sn Mausu Verirmisin Dedim Verdi Geri Geldim Baktım Proğramın Yarısını Yükleyi Seçmiş Tamameni Seçmemiş Bende Bak Burda Hatan Var Dedim Kız Kızardı Neyse Ben Yükledim Pc Aşırı Donuyor Ben Dedim Bunun Ram Kaç Baktı yüzüme Bilmem Dedi İi Dedim Baktım 512 Dedim Bu Pc Bu Kadar Donması Gerekmiyor Neyse Baktım Virüs Proğramı Avast Pc Virüs Dolu Ve Gereksiz Şeylerle Dedim Bunları Bunları Yap Pc'nde Donma Kalksın Birkaç Ayar Yaptım Pc'sine Şimdi Onların Binada Hep Havası Vardı Ben Pc Müh Diye Dün Herkesin Önünde Öyle Bişeyden Çakmadığı Ortaya Çıkınca Sesi Çıkmamış Akşam