sEmih
Kayıtlı Üye
Sabah 9 Da Kalktim Amcamla Babannem Kahvalti Hazırlamislar Bi Bardak Cay ictim Sonra Biraz Tv fiLan izlerken Saat 10 oLdu Telefonumu Actim Askimla Mesajlastik Sonracima Buluscagimiz Yeri Daha önceden beLirmistik Zaten Dedim Ben Süsleneyim Üstümü Basimi Degistirdim Saclarımı Yaptim fiLan Derken Saat 10:45 Filan oLdu Ciktim Dolmusa Bindim Ordan Etlikte inip Kızılay Otobüsüne Bindim Ama Oda Ne :| Eylem Var Sıhhiye Kapalı Neyse Genclik Parkının Orda indim Askimla Konustuk Ulus Metrosunda Bulustuk Metroya Binip Kurtulusa Gittik Neyse Kurtulus Parkında Yer Aradık Neyse buLduk Oturduk Biraz İste Sohbet fiLan Ettik Telefonumdaki Resimlerime baktik baya bi güldü Neyse Bi baktik Bitane teyze geliyo Dedi gencLer faLınıza bakaLım Dedim teyze sagoLasın Dedi bakayim Neyse betülde dedi yok ben inanmiyorum öyle seyLere Kadın bida israr edince gecti karsımıza oturdu neyse basLadı saymaya dedi 2 arkadasın var yüzüne güLüyor arkandan kuyunu kaziyorLar Sen cok cömertsin Cok eLi aciksin Cok delikanlısın Ondan Sonra 2 tane diLegin var biri mesLeginLe iLgili biri SevdiginLe iLgili Dedi eLini yüzüne çal Neyse Sonra dedi betüLe Sanada bakayim dedi yok saol inanmiyorum dedi bakacam neyse oda pes etti Onada basladı kaLbindeki kisiyi cok seviyorsun 1 arkadasınLa aran bozuk fiLan saydida saydi sonra dedi Gönlünüzden ne koparsa verin Neyse Cikarttık Verdik biseyLer Gitti. Neyse Askim Bana Birsey aLmisti Ama Söylememisti Dedi Sana Süprizimi Vereyim Neyse Cikarttı Cantasından Bana Thisört aLmis Sagolsun Cok Begendim Cok zevkLi askim benim ben ona bisey aLmadim cünki ne aLdıgını biLmiyordum Cünki sana salatLik aLdim demisti bende cidden saLatalik aldı sandıydımda Neyse Thisörtüme baktim Cok Güzel Tesekkür Ettim Sarildim Ona Filan Neyse Oralar Derin Biraz.. Sonra Biraz Oturduk kaLktik Kızılaya Pink'e Kumpir Yemeye Ben hic hayatimda yemedimde görmedimde kumpir Sonra Gittik Oturduk Fis aLdık Kumpirin üstünde bi sürü seyLer döktü Benimde midem hassas biraz Oturduk Yemeye basLadık ama ben pek begenmedim acikcası neyse biraz yedim direk mideme agrıLar girmeye basLadı.. Sonra Cahillik basa beLa üstündeki Sosları ben dondurma sandım Kumpirin Dedim bunLar dondurmamı betüLe baya bi güLdü ama napayim biLmiyorum yemedim biLmemek ayip dediL ögrenmemek ayip dimi.. Neyse zar zor biraz yedim Mesur Kumpiri Yarısından Cogu kaLdı tabakta Neyse Ordanda Ciktik Artik Vedalasma zamanı geLmisti Duraga Askiminda Dersane Vakti Gelmisti Onla Vedalastık Gitti o Ben bekLedim bekLedim Otobüs gelmiyo meger yanLis yerde birakmis beni uyuz burdan binecen dedi iLeri gittim biraz kızıLaydan bindim Otobüse Sıhhıyedede Mining Varmıstı baya bi doLastirdi Nihayet Ulus'a Girmistik Derin bi oh cektim bunaLmistim Cünkiiii.. İste bu kadar Baya hızLı ve cok güzel bi gündü.. Bu Güzel Günü Yasattıgın icin Bana Tesekkür Ederim Hayatimin Tek Askı , Seni Cok Ama Cok Seviyorum , Asıgım Sana Deliler Gibi.. :50: