18 mart üniversitesi - nevşehir üniversitesi

-MuraT-

Kayıtlı Üye
mrb arkadaşlar. sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. ben çanakkale 18 mart ünv iktisat 2. sınıftayım. bu sene tekrar össye girip aynı bölümü nevşehir üniversitesinde devam etmeyi düşünüyorum. aynı bölüm olursa orda 3. sınıftan devam etme şansımız oluyor. bu yüzden böye birşeyi düşünüyorum.

ama aklıma takılan bir konu eğitim farkı. yani 18 mart ünv ile nevşehirin eğitiminde farklılık varmıdır. mezun olduğumuz takdirde her iki okulun mezunuda aynımu olur :s

şimdi çanakkale gibi biryerden oaya gidilirmi çevresi var demeyin iibf çanakkale merkezde değil :) biga ilçesinde. merkeze 1.5 saat uzaklıkta.

bir diğer konu ise açık öğretimden dış ticareti seçmek.

en mantıklı tercih nasıl olur tavsiyeleriniz beklyorum...

---> 18mart ünv-nevşehir ünv

hmm.

kanımca okuduğun ünv. elbette önemLı

şimdi bir daha ısım yapmıs kalıtelı egıtım veren unv mezunuyum demek var bırde sıradan bır unv. mezunu oLMAK var eger mecbur degılsen suan oldugun yolda devam et derım ...

ne aklını karıstır ne cevrenı degıstır .

işte merak ettiğim o, acaba nevşehir üniversiteside isim yapmışmıdır .:) biraz garip bir soru oldu ama..

nettende o kadar araştırmama rağmen pek birşey bulamadım.

nevşehir ünv bilmyorum ama bizim okulun eğitim haricinde birçok eksi yönünü sayabilirim. bizim okulun eğitimi iyi fakat bir tarafta isim yapmış bir okuldan boş mezun olmak var, birde ismini dahi daha yeni almış bir okul var(tabi burdan dolu ayrılmak ne kadar mümkün onu bilmiyorum :) )

arkadaşlar yorumu olan hiç yok mu ya :(

yardımcı olun şu kardeşinize :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri