17-23 Aralık 2012 Haftalık Burç Yorumları

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
burclargalericin_11.jpg

Koç Burcu

Bu hafta başında maddi olarak önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bir işiniz sonuçlanabilir, beklediğiniz bir ödemeyi alabilirsiniz, bir iş anlaşması imzalayabilir veya işinizde güzel enerjilerle keyifli işler yapabilirsiniz. Bereket kapılarınız açık.

Ancak bu hafta ikili konuşmalarda ani çıkışlar yağmamaya ve tartışmalarda sakin kalmaya özen gösterin. Bir baba gibi olgun ve müşfik, bir anne gibi şefkatli olabilirseniz; bu hafta bütün çıkmaz görünen olaylardan başarıyla çıkabileceksiniz.
Ayrıca aşkta da enerjilerin yüksek olduğu bir haftadasınız. Kendinizi güzel gelişmelerin olduğu, yüksek enerjili bir haftaya hazırlayın.

burclargalericin_4.jpg

Boğa Burcu

Bu hafta hala kafanızda netleşmemiş fikir ve düşüncelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bir işi yapmak için, önce net olarak onu istediğinize karar vermeniz gerekir. Oysa sizin bu hafta kafanız da, ruhunuz da biraz karışık gibi. Olayları netleştirmek için bekliyorsunuz.

Ancak bereketli bir hafta olacağını söyleyebilirim. Elinizdeki paranın yeteceği, hani derler ya Hızır gibi yetişti diye, öyle enerjiler var. Sanki sıkıştığınız anda bir şey oluyor ve siz bir çözüm buluyorsunuz.

Ancak bu hafta sivri dilli olmamak önemli çünkü sizin dürüstlük dediğiniz, karşınızdaki insanlar için çoğu zaman patavatsızlık olarak algılanabilir. İçinizden her geçeni söylemeyin. Düşüncelerinizi kendinize saklayın ve insanlarla polemiğe girmemeye gayret edin.

burclargalericin_3.jpg

İkizler Burcu

Sevdiklerinizin yanında olmasına, vefaya, dostluğa ve sevildiğinizi hissetmeye fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Enerjiler sizi biraz mutsuz bir ruh haline sokabilir. Kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz ancak hafta ortasında alacağınız haberlerle enerjiniz yükselecektir.

Hayatla savaşmaktan, çevrenizle savaşmaktan, her yere yetişmeye çalışmaktan yorgun düşüyorsunuz. Kendinizi biraz dinlenmeye almalısınız. Sakinleşip, gelecek planlarınıza veya iş planlarınıza öyle yoğunlaşmalısınız.

Kadın gücünün yüksek oluğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Bu anneniz, ablanız, patronunuz veya müdürünüz olabilir. Kadınlardan destek alabileceğiniz ve yardım göreceğiniz

burclargalericin_2.jpg

Yengeç Burcu

Önemli bir haftaya adım atıyorsunuz. Bazı sorunlarla mücadele etmek ve uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Güçlü ve çözüm odaklı olmanız gerekiyor. Karşılaşacağınız sorunlara, üstünüze gelen bir yük gibi değil, çözdüğünüzde elde edeceğiniz bir ödül olarak bakın.

Hafta ortasında bütün sorunlarınızın çözümünü bulmuş ve mutlu olmuş bir halde keyif yapabileceksiniz. Ayrıca bu hafta aşkın hayatınıza bir anda girerek sizi şaşkına çevirmesi de mümkündür. Hata evlenme teklifi veya kararı bile olabilir.

Ancak bu haftanın enerjileriyle hızlı hareket etmek sizin için yanlış bir hamle olabilir. Sakin, sessiz ve derinden gidecek, kendini güvende hissedecek bir ilişkiyi tercih etmelisiniz. Ani kararlar vermeyin, sadece olayları bırakın ve izleyin.

burclargalericin_9.jpg

Aslan Burc

Oldukça hareketli ve ateşli bir haftaya adım atıyorsunuz. Sosyal çevrenizde faal olacağınız bir haftasınız. Toplantılar, çay davetleri, yemekler ve daha pek çok sosyal aktiviteye katılabilirsiniz. Hatta kendiniz organize edebilirsiniz.

Bu görüşmeler sırasında yeni tanışacağınız insanlara dikkat edin çünkü ileride sizin için önemli bir düğüm noktası olabilirler. İş veya sosyal yaşamınızda faydası dokunabilecek insanlarla tanışmanız adına önemli bir haftaya adım atıyorsunuz.

Hafta sonuna doğru yaşayabileceğiniz biraz sıkıntı verici haber veya olaylar olsa da, hafta biterken tüm dengeler yerine oturacaktır. Sakin olun ve zamana bırakın.

burclargalericin_6.jpg

Başak Burcu

Bu hafta çalışma hayatınızda bir yoğunluk oluşması mümkündür. Sizi oldukça fazla çalıştıracak enerjiler var. Ancak bu dönemde bunun gerekli olduğuna emin olun. Karşılığını hemen görmeyeceksiniz ancak uzun vadede sonu8çlarını alacağınız işlerin haftasındasınız.

Bu hafta kendinizi güvende hissetmek sizin için çok önemli. Gerek evinizde, gerek iş yerinizde, kendiniz huzurlu ve güvenli hissetmek istiyorsunuz. Özellikle sevdiğiniz insanlar, aileniz ve dostlarınız tarafından sevildiğinizi, onlar için değerli olduğunuzu bilmek arzunuz yüksek olacaktır.

Mücadele gücünüzün yüksek olduğu, kendinizi enerji dolu hissedeceğiniz bir hafta sonu da sizi bekliyor. Her şeyin altından kalkabileceğiniz ve savaşabileceğiniz inancınız güçlü olacaktır.

burclargalericin_12.jpg

Terazi Burcu

Bu hafta yoğun geçecek gibi görünüyor. Pek çok alanda mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kendinizi güçlü ve ayakta tutmanız için inançlarınızı güçlendirmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Manevi dünyanıza sığınıp, aradığınız gücü orada bulabilirsiniz.

Savaşçı haliniz karşı tarafın gözünü korkutup, sinmesini sağlar. Siz ne kadar hedeflerinize kitlenmiş şekilde yürürseniz, o kadar başarılı olursunuz. Hafta ortasında davranışlarınızın ve duruşunuzun sonuçlarını alacaksınız.

Hafta sonuna doğru biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi içinizde bir yolculuğa çıkmak, kendinizle baş başa kalarak, bir eksi, artı hesabı yapmak istersiniz. Biraz huzur ve temiz havada yürüyüşler iyi gelecektir.

burclargalericin_8.jpg

Akrep Burcu

Bu hafta işle veya özel hayatınızla ilgili olaylar sizi mücadeleye etmeye ve dik durmaya zorlayabilir. Karşınızda sizinle birebir mücadele edecek rakipleriniz olduğunu görürsünüz. Bu aslında kötü değildir çünkü içinizdeki gücü ve performansı ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Eğer verdiğiniz kararlardan vazgeçmez ve bildiğiniz yolda yürürseniz, hayatınızla ilgili önemli değişikliklerin olacağını göreceksiniz. Bu hemen olacak değildir ancak bu haftanın enerjileri, işin başını çekebilir.

Sıkılır, vazgeçer veya kötü niyetli düşünürseniz, muhtemelen siz kaybedersiniz. Bütün inancınız, dürüstlüğünüz ve kararlılığınızla yürüyün. Kazanan siz olacaksınız.

burclargalericin_7.jpg

Yay Burcu

Bu haftaya bazı kötü haberler ve negatif enerjilerle başlayabilirsiniz. Moralinizi bozan haberler, sevdiğiniz insanların sizi kıran tavırları yüzünden keyfiniz kaçabilir. Özellikle yurt dışı veya başka şehirlerden gelen haberler yüzünden tadınız kaçabilir.

Ancak hafta ortasında oldukça güzel haberler alabilirsiniz. Bereketli ve keyifli bir hafta olacaktır. Mücadele gücünüzü elden bırakmayın. Koşuşturmalı ve aktif günlerdesiniz.

Hafta sonuna doğru bazı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İçinizden bir ses farklı bir yöne gitmenizi söylerken, aklınızla çelişebilirsiniz. Kendi içinizde çatışmaya girmeyin

burclargalericin_10.jpg

Oğlak Burcu

Bu hafta en çok ihtiyacınız olan şey güçlü olmaktır. Özel ve iş hayatınızda kendinizi güçlü göstermek istersiniz. Daha önce kaybettiğiniz bir şeyin, şimdi tekrar karşınıza çıkması mümkündür. Daha önce karşılaştığınız bir rakiple, tekrar karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak bu sefer kozlar sizin elinizde.

Adaletin ve dengenin hakim olacağı bir haftaya adım atıyorsunuz. Ayrıca bereketli enerjileriniz var. Beklediğiniz bir para gelebilir veya bir anlaşma yapabilirsiniz. Keyifli ve mutlu geçecek bir hafta sizi bekliyor diyebilirim. Keyfiniz yerinde olacak.

Aşk hayatınızla ilgili olarak biraz sakin davranmanız ve sevdiğiniz kişiye karşı empati kurmanız iyi olacaktır. Onu anlamadığınızı söyleyebilir. Size mantıksız gelse bile, hassas davranmanız gerekir.

burclargalericin_1.jpg

Kova Burcu

Oldukça şanslı bir haftaya adım atıyorsunuz. Sanki bütün gezegenler sizden yana gibi duruyor. Siz de eğer pozitif enerjinizi koruyabilirseniz, bütün kapıları ardına kadar açabilecek güce sahip olacaksınız. Kendinizi güvende hissedeceğiniz ve adım atacağınız işlerde başarılı olacağınız enerjiler var.

Kaderinizde bir dönüm noktası olabilecek fikir, olay veya kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eğer sorumlu davranır ve çevrenizdeki olayları doğru gözlemlerseniz, inanılmaz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İnancınızı güçlü tutun ve daha önce kaybettiğiniz olaylara dikkatinizi vermeyin. Onlar geçti ve artık yeni şeyler var. Geçmişin minnet ve vefa duygusunu cebinizde elbette taşıyın ancak orada yaşamak gereksiz.

burclargalericin_5.jpg

Balık Burcu

Önemli bir haftaya adım atıyorsunuz. Savaşçı ruhunuzu ortaya çıkarmanız gerekecek. Rahat tavrınızdan kurtulmalı ve istekleriniz için ayağa kalkmalısınız. Rehavet size zarar verir. İnancınızı güçlü tutun ve bilin ki; bu hafta çok önemli başarılar elde edebilirsiniz.

Adaletin ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda olacağını bilin. Bu haftanın enerjileri adli olaylarda haklının yanında olacağını gösteriyor. Kendi teraziniz de önemli, sizin de adil davranmanız çok gereklidir.

Yalnız karşınıza çıkan her insana güvenmeyin ve onunla yola çıkmandan önce düşünün. Kendinizi her olaya atmayın. Önde yürümeniz gerekmez. Seyredin ve nasıl gelişeceğine bir bakın. Sonra karar verin.​

---> 17-23 Aralık 2012 Haftalık Burç Yorumları

Bu burçların öğrenci versiyonu yok mu
Hep iş hayatı

bulduğumda söz etiket atcam sana Buğra :R

İkizler Burcu

Sevdiklerinizin yanında olmasına vefaya dostluğa ve sevildiğinizi hissetmeye fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Enerjiler sizi biraz mutsuz bir ruh haline sokabilir. Kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz ancak hafta ortasında alacağınız haberlerle enerjiniz yükselecektir.

Hayatla savaşmaktan çevrenizle savaşmaktan her yere yetişmeye çalışmaktan yorgun düşüyorsunuz. Kendinizi biraz dinlenmeye almalısınız. Sakinleşip gelecek planlarınıza veya iş planlarınıza öyle yoğunlaşmalısınız.

Kadın gücünün yüksek oluğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Bu anneniz ablanız patronunuz veya müdürünüz olabilir. Kadınlardan destek alabileceğiniz ve yardım göreceğiniz

kım bu kadın heee?
tesekkurler kuzum :eda:

Yay Burcu

Bu haftaya bazı kötü haberler ve negatif enerjilerle başlayabilirsiniz. Moralinizi bozan haberler sevdiğiniz insanların sizi kıran tavırları yüzünden keyfiniz kaçabilir. Özellikle yurt dışı veya başka şehirlerden gelen haberler yüzünden tadınız kaçabilir.

Ancak hafta ortasında oldukça güzel haberler alabilirsiniz. Bereketli ve keyifli bir hafta olacaktır. Mücadele gücünüzü elden bırakmayın. Koşuşturmalı ve aktif günlerdesiniz.

Hafta sonuna doğru bazı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İçinizden bir ses farklı bir yöne gitmenizi söylerken aklınızla çelişebilirsiniz. Kendi içinizde çatışmaya girmeyin

Balık Burcu

Önemli bir haftaya adım atıyorsunuz. Savaşçı ruhunuzu ortaya çıkarmanız gerekecek. Rahat tavrınızdan kurtulmalı ve istekleriniz için ayağa kalkmalısınız. Rehavet size zarar verir. İnancınızı güçlü tutun ve bilin ki; bu hafta çok önemli başarılar elde edebilirsiniz.

Adaletin ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda olacağını bilin. Bu haftanın enerjileri adli olaylarda haklının yanında olacağını gösteriyor. Kendi teraziniz de önemli sizin de adil davranmanız çok gereklidir.

Yalnız karşınıza çıkan her insana güvenmeyin ve onunla yola çıkmandan önce düşünün. Kendinizi her olaya atmayın. Önde yürümeniz gerekmez. Seyredin ve nasıl gelişeceğine bir bakın. Sonra karar verin.

haklı olabilirsin dostum

Elinizdeki paranın yeteceği hani derler ya Hızır gibi yetişti diye öyle enerjiler var.

yok :(

Ancak bu hafta sivri dilli olmamak önemli çünkü sizin dürüstlük dediğiniz karşınızdaki insanlar için çoğu zaman patavatsızlık olarak algılanabilir. İçinizden her geçeni söylemeyin. Düşüncelerinizi kendinize saklayın ve insanlarla polemiğe girmemeye gayret edin.

ne mümkün....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri