17.07.2008 bıktım....

naughty_girl

Bayan Üye
Bazen düşünüyorumda bu hayat sadece beni mi arkamdan vuruyor.Çok mutsuzum.Son bir senede yaşadıklarımdan sonra artık yaşamak istemiyorum.Önüme gelen bana vuruyor.Çok yoruldım artık.Aşktan da soğudum.Kalbim param parça..!Neyse artık kendimi önümde olan ÖSS'ye vereceğim.Belki biraz olsun yaşadıklarımı unuturum...:40:

Kalk güzel bir abdest al. O anki vaktin namazını kıl ve namaz sonunda samimi olarak Allah'a dua et. Ne isteyeceksen O'ndan iste. Bak nasıl rahatlayacaksın ve huzur bulacaksın.

belki de öylee değildirr naughty

bende aynı duygularr içerisindeyimm peşindenn koştuğumm kızz vardıı azerii öss yle çıkçamm aşktann soğudumm senlee çıkmamm dedii sonraa başkasınıı bulduu artıkk mutlu olduğunuu biliomm belkii sendee ölee olursunn

belki de öylee değildirr naughty

bende aynı duygularr içerisindeyimm peşindenn koştuğumm kızz vardıı azerii öss yle çıkçamm aşktann soğudumm senlee çıkmamm dedii sonraa başkasınıı bulduu artıkk mutlu olduğunuu biliomm belkii sendee ölee olursunn

inş öyle olmam artık bundan sonra beni üzen benim gibi olsun diyorum:67::19:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri