16 Kasım 2013 Aslan

bluee

Kayıtlı Üye
Başarısız biten bir ilişkiyi tekrar alevlendirme olanağıyla karşı karşıyasınız. Eski kötü alışkanlıklarınızı tekrarlamaya dikkat edin. Düşüncelerinizde olumlu olmaya ihtiyacınız var. Aynı konuda çalışmak zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an önce yok etmelisiniz. Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

---> 16 Kasım 2013 Aslan

Gene tutmadı hep hep sallama bu yorumlar biten ilişki tekrar alevlenmesi imkansız,parasızlık çıkiyorum metobolizmam o kadar hızlıki kilo alamıyorum tam zıttı çıktı bee :D

---> 16 Kasım 2013 Aslan

Gene tutmadı hep hep sallama bu yorumlar biten ilişki tekrar alevlenmesi imkansız,parasızlık çıkiyorum metobolizmam o kadar hızlıki kilo alamıyorum tam zıttı çıktı bee :D

Yükselen ve ay burclarinizin da etkisi vardir, burdaki sadece genel bi günes burcu yorumu=)

---> 16 Kasım 2013 Aslan

Bana o kdar şaçma geliorki bu işler hele böyle ters çıkınca sakızdan çıkan faldan farkı yok:vala_02:

=))Önceden bana da öyle gelirdi, astrolojiyle ilgilendikce gördüm ki cok dogru seyler de var. Böyle orda burda yazan burc yorumlarindan anlasilmaz, kisisel bi dogum haritaniza bakmak lazim, yani cok fazla degisken var bu astroloji alaninda. Astroloji, parapsikoloji, okültizm vs aslinda coook genis ve derin anlamlari olan alanlar.

---> 16 Kasım 2013 Aslan

=))Önceden bana da öyle gelirdi, astrolojiyle ilgilendikce gördüm ki cok dogru seyler de var. Böyle orda burda yazan burc yorumlarindan anlasilmaz, kisisel bi dogum haritaniza bakmak lazim, yani cok fazla degisken var bu astroloji alaninda. Astroloji, parapsikoloji, okültizm vs aslinda coook genis ve derin anlamlari olan alanlar.

Kişisel dogum haritası neymiş ya ilk defa duydum :vala_02: Paropsikoloji okültizm filan uzun iş kafa yormak gerek ama benim kafa yormaya degil dagıtmaya ihtiyacım var bu aralar :deli:

---> 16 Kasım 2013 Aslan

Kişisel dogum haritası neymiş ya ilk defa duydum :vala_02: Paropsikoloji okültizm filan uzun iş kafa yormak gerek ama benim kafa yormaya degil dagıtmaya ihtiyacım var bu aralar :deli:

Dogum haritasi kisiliginiz, hayatta donum noktalariniz, hassasiyetleriniz, dikkat etmeniz gerekenler konusunda olasiklari gosterir, falcilik degildir sadece olasiliklari iceren bi ongoru uyari tavsiye tarzi bir seydir, uzun isler yani..Kafa dagitmak icin uygun olmayabilir=))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri