16.12.2009 :/

lethe#2

Bayan Üye
sana son kez yazıyorum aşkım..
biz,herkesin kıskandığı,kimsenin ulaşamadığı,sıcacık bi ilişki yaşadık seninle.Hep mutlu günler geçirdik,karnımız ağrıyana kadar güldük :) Ellerimiz birbirini hiç bırakmadı,dudaklarımız her an özledi birbirini.Yanyanayken bile doyamadık sıcacık mis kokan tenlerimize.
Kendimi savunmayacağım,öyle yaptım böyle yaptım bu ayrılık gereksizdi gibi cümleler sarfetmeyeceğim sana.Olması gerekiyordu belki de..Belki kıymetimizi anlamamız için layıktı bu bize.Böyle güzel bir ilişkide haklı haksız aramıyorum daha doğrusu bulamıyorum sevgilim.Biz birbirimizi tamamlayan iki ruhtuk.Kıskançlıklarımızla,kavgalarımızla,sevişmelerimizle bütündük.Tek yanlışımız vardı,birbirimizi değiştirmeye çalışmak.Neyse üzücü şeylerden bahsetmeyeyim.
İlişkimizin en başından beri bana söylediğin sözler kulağımda,öpüşlerin dudağımda,mis kokulu teninin dokunuşu tenimde,hiç ayrılmayacak şekilde.Nefesini,ten kokunu,sesini,ellerini,arkadaşlığını,sahiplenişini,kıskançlıklarını, kısacası her şeyini özleyeceğim.

artık yoksun...

Günüme sana attığım aşk mesajlarıyla başlamayacağım,seni özlediğimi haykıramayacağım yüzüne,gördüğümde sarılamayacağım,öpemeyeceğim bal dudaklarını,karı koca olamayacağız,yorgunluktan uykun geldiğinde seninle uğraşıp,seni gıdıklayıp güldüremeyeceğim,karışan saçlarımı taramayacaksın,herşeyimle dalga geçip yüzümü astığımda "aşkııııııııım yapma amaaaaa" demeyeceksin o tatlı sesinle,hayal kuramayacağız bir daha,kaçamayacağız bu şehirden birlikte,elimi tutamayacak o incecik kusursuz ellerin,sarılamayacak bana güven veren bedenin ve sen artık hiç benim olmayacaksın...

Umarım alışırım senin gibi ben de sensizliğe,ağlamam sana ait,bize ait ufak şeylere,düşünmem yirmidört saat,yanımda aramam,ellerini tutmak istemem,dokunuşuna hasret yaşamam aşkım.
Seni hep özleyeceğim kalbimin diğer yarısı, sahibim...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri