16.11.2007

crayzilygirl

Bayan Üye
Klasik olarak sabahın 6 00 da kalktm kahvaltı hasırlık derken okul yoluna koyuldum:):SBugün 2 sınv var ve ben fasla calısmadım.Nese arkadslarla kısa bi yolculuk o yolculukta uyku acma,espriler sabah sabah:D güne pozitif baslamamısı sağlıo herzmnki gibi:D
Okula geldm ilk derste yeni bi hoca gelmş Allah'tan ilk ders sınav olcaktk yoksa:) Nese kaynattık bi güsel ders fln işlemedk GELDİK 2.SINAVA hoca kağıtları dağıttı bis hemen ilk kopyaları hoca bise odaklanmadan yapıyorus hemen:)Hoca dibimde ama bis öle cinis ki :Dhala cekiors dörtlü grup olarak:d Hoca masasına ark Betül ü oturttu kısda calıskandır asbucuk:)bende en öndeym ark saolsn oda bise katıldı ve bu sınavı kopyala geçrdk cünkü hoca cok kazık sormustu hep ayrıntıydı!!
Bugün 10 ders var nasıl geccek gırgır samata olmassa :)Dersin ortsaında yanımdaki pencerden bi ugur böceği geldi tam kitabı okurken üstüne kondu:d bisim catlaklar bunu görünce espri fırtınası koptu yine:)Tabi öyle ustalastk ki artk hoca görmüo bile bisim katıla katıla güldüğümüsü:d
Her tenefüs bi cadılık yapıorus kiminn tikiyle oynuorus kimi tam dalımsken kokutuorus:Dneler neler ya öğrenc,ilik böyle birşey işte deli doluys yeri gelncede ağırlasıors kacar mı:D?
Eve geldm yine ark kısa bi yolculukta Gelirkende yorgunluk atıorus gül gül aksama kadr bugn cok matrak geçti:)yoksa hayat cekilirmi ya:)Nese annemn güsel yemekleriyle basbasaym:)cnm BNM ya ne istersm onu ypıo kırmıo beni BU ara aramısdan su sızmıo anlıcan:)nese sonra kitabıma gömüldüm ipek ongunun işte hayat kitabını okuyorm son 100 sayfa akıcı bi kitp okudukca okuyasm gelio:Dşimdi de pc basındaym yasım bi an önce dedm:)nese ortk grşrs Hayatta mutlu olmayı bilince malzeme cokmus bugün daha ii anladm:D

hehe :D sizi kopyacı cinler bende diyomki bu kızlar neden hep yüksek not alıyo :D :D ben okulu bitirmeden önce hocanın ceketine koyardık kopyayı hoca dolaşır arkadaşlarda cebinden alırdı hissettirmeden :D

pylştığın içn saol janım güsel bi günmüş:D bu sözün çk hoşuma gitti Hayatta mutlu olmayı bilince malzeme cokmus bugün daha ii anladm;)

tsk ediyorum:)günlük burdada tutcm bndn sonra daha eğlenceli oluyo:Dtabe eglence deyncede ben olmassam içinde olmas:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri