15 Yıl Aranın Ardından Şampiyonluk Günü

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
sene 1982 Trabzon maçı yenersek 15 yıl sonra tekrar şampiyon olacağız Adapazarında a****** izin alıp geldim Beşiktaşta motordan indim saat 19 konvoy yapılacak arkadaşlar beni bekliyor kazanın önüne geldim her kes hazır yeşil bir mercedesten atla abi geç kaldık diyorlar arabaya biniyorum konvoy hareket ediyor direksiyonda kim var tahmin edin!!!!!!!!!!!!!
taksim,şişli,levent,tekrar beşiktaş boğazdan bebek yaklaşık 800 araçlık konvoy
bebekte araçlardan iniyoruz arkadaşlar bir baba hindi çektir diyorlar direksiyondaki arkadaş abi arabanın üstüne çık diyor arabaya yazık diyorum feda olsun Beşiktaşa diyor arabanın üzerinde 20 dakika kalıyorum
etilerden sesimizi duyup gelenlerle 900 araç oluyoruz ortalık ana baba günü oradan sarıyere direksiyonda kim var tahmin edin!!!!!!!!!!
dönüyoruz kazanın önüne saat 24 te sokağa çıkma yasağı başlıyor iki arada bir derede iki tek atıp kapının önüne çıkıp milleti evine yolcu ediyoruz
bu arada nasıl sabahlarız onun hesabı yapılıyor dile kılay 15 sene olmuş şampiyon olamayalı sonra aklımıza geleni yapıyoruz stada yakın apartmanların kazan daireleri geliyor aklımıza kapıcılara yüklü bahşişi verip giriyoruz içeri bizi kovalayan askerlerede evimize gidiyoruz diye yalan söylediğimiz için yapacak başka şey yok
arada bir dışarıyı kolaçan ediyoruz asker devriyede dışarı çıksak bende a****** askerlik yanacak
5 te sokağa çıkma yasağı bitiyor saat 4 30 dayanamayıp çıkıyoruz sokağa maçka parkından aşşağı millet ağaçların üzerinde sabahlamış onlarda bize katılıyor kapalının önündeki subay soruyor saat 4 45 diye 15 dakika dil döküyoruz saat 5 oluyor subay helal size ilk defa yasağı delen taraftrar sizsiniz diyor
bir bakıyorum yeşil mercedes geliyor söyleseydiniz bizde sabahlardık diyor
tahmin edin direksiyonda kim var!!!!!!!!!!!!!
maç berabere bitiyor şampiyonluk Eskişehire kalıyor Direksiyondaki arkadaşımız kim tahmin edin!!!!!!!!!!!!
ertesi hafta eskişehire şampiyonluk maçına gideceğiz
bölük komutanımız Beşiktaşlı izin işini halledip yola koyuluyorum barbaros taksinin yanında bizim kavun izzet vardı onun arabasıyla gideceğiz gece yola çıkacağız 12 ye kadar şehirden çıkmak lazım kazanın orada arabaları otobüsleri organize ediyoruz yeşil mercedes yanaşıyor şoför kim tahmin edin !!!!!!!!!! yola koyuluyoruz
saat 5 ten evvel Eskişehire giremeyiz yollarda oyalanıyoruz sabahın ilk ışıkları asker kontrolü ile Eskişehire giriyoruz
Eskişehir anlatılmaz kelimelere sığmaz bizim 15 yıllık esaretimizin bittiği yerdir zincirlerimizi kırdığımız yerdir yeniden doğduğumuz yerdir şimdiki nesil o günleri yaşasa Beşiktaşı tutmazdı ogünleri yaşayan bilir
maç bitiyor şampiyonuz inanamıyoruz 15 yıllık hasret bitmiş ağlamayan yok etrafımda
düğün alayı gibi dönüyoruz İstanbula saat 23 15 45 dak. sora gene sokağa çıkma yasağı kazanın önünden otobüsleri yolluyoruz millet 15 yıl sonra gelen şampiyonluğu 45 dakikada nasıl kutlayacağız diye homurdanıyor yeşil mercedes gene orda şoför kim tahmin edin !!!!!!!!!!
gene sokağa çıkma yasağını ihlal ediyoruz 30 dakikalık geçikmeyle evlere gidiyoruz baçaklarımızda yediğimiz copların morlukları ile düşünün yıllar sonra şampiyon oluyorsun doya doya kutlayamıyorsun
bizim jenerasyon hala o günü kutluyor
yeni nesil geçen yılki şampiyonluğu bile unuttu
yeşil mercedesi kullanan fanatik Yıldırım Demirören

Yelken Birol/Beşiktaş Tribün Emektarlarından

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri