15.07.2008 [canımdan parça koptu]

kaFF_keFF

Kayıtlı Üye
bu gn cok acı bşladı uğurcanın öldüğünü duyunca şokta kaldım. kız arkadaşı beni cağırdı yanına gittim ağlıodu bende cok üzgünm ama ağlayamadım ......sonra büğtün arkadaş grubu toplandık oturduk ....ist. olmuş bizde edirnenin ilçesindeyiz cenaze için erkek arkadaşlarla sormaya gittik ne zmn gelicek diye akşamüstü dediler ....

Resmn Canımdan Bir parça KopTu buGn ...Dün beraber olduğumuz kişinin yarın cenazesine gidiyorum.....

Video Linki=http://vidomido.superonline.com/video/2008/07/15/7404.html

:(:( aLLahm yhaa ne dkr kötü bişe:(:( oFF içm ağladı yha..:( başın sağolsunnn .:(

ndn öldü acaba?

saoLun ..... allah size göstermesin ama ecelse en ummadığın ve beklemediin zaman gelio.....:(:(:( allahım benide aL

kardeş bu kly bişi deil ben yaşadım 4 gün ağladım bi ara intiharı bile düşündüm ama hayat devam edio.bence o da seni düşünüo dierek kendimi avuttum we unuttum:(:(:(

Cezasinden qeLdM cok üzüldüm ya :'( en yakını sensin gel sen toprak at gelsen tabutun başında dur onlar söyleyince bnm içim acıoR.

Seni çok iyi anlıyorm :( hemde o kdar iyi anlıyorum ki :( ama emin ol elden hiç bir şey gelmiyor :(

Basın saolsun... Mekanı cennet olsun. suan onun icin dua etmekten baska bir sey gelmiyor elden...

başın sağolsun

videoyu izledim çok kötü yha.olmaz bu kadar 3 kişi feci şekilde can vermiş arabada

başın sağolsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri