ParadokS
Kayıtlı Üye
Gruptaki son maçında Kardemir Karabüksporu 2-0 yenerek puanını 10a yükselten 1461 Trabzon, 10 puanlı Beşiktaşın sahasında 9 puanla üçüncü sırada bulunan Sivas Belediyespor ile yapacağı maçı beklemeye başladı. Beşiktaşın rakibini yeneceğine inanan 1461 Trabzonlu yöneticiler ve futbolcular, sonucun ardından averajla üçüncü sırada kalıp elenince adeta şok yaşadı.
BAŞKAN AKTÜRK DE TEPKİLİ
1461 Trabzon Kulüp Başkanı Bekir Aktürk, sosyal paylaşım sitesi Twitterdan yaptığı açıklamada, 1461in genç, aslan yürekli oyuncularını kutluyorum. Çünkü sizle tekrar karşılaşmadan çekinen yüreksizleri gördüm ifadelerini kullandı. Takım kaptanı Abdulkadir Parmak ise, yine Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ben böyle bir şey görmedim. Yazıklar olsun diyerek tepkisini gösterdi.
BAŞKAN AKTÜRK DE TEPKİLİ
1461 Trabzon Kulüp Başkanı Bekir Aktürk, sosyal paylaşım sitesi Twitterdan yaptığı açıklamada, 1461in genç, aslan yürekli oyuncularını kutluyorum. Çünkü sizle tekrar karşılaşmadan çekinen yüreksizleri gördüm ifadelerini kullandı. Takım kaptanı Abdulkadir Parmak ise, yine Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ben böyle bir şey görmedim. Yazıklar olsun diyerek tepkisini gösterdi.